Judecătorii au decis libertatea tânărului care a tras cu arma lângă teresa Filicori, din Constanța


 
Tânărul de 26 de ani, din Constanța, acuzat că a folosit un pistol cu bile de cauciuc în timpul unui conflictul, la data de 17 noiembrie 2020, în fața terasei Filicori, de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, din municipiul Constanța, rămâne în stare de arest la domiciliu.
 
Decizia este definitivă și a fost luată ieri de Tribunalul Constanța.
 
Judecătorii au dispus prelungirea măsurii arestului la domiciliu a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.
 
Cel în cauză este cercetat de procurori sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, lovirea sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice și uzul de armă fără drept.
 
Potrivit oficialilor Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, în cursul zilei de marți, 17 noiembrie 2020, în jurul orei 15:45, polițiștii Secției 2 Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, un bărbat a folosit un pistol cu bile de cauciuc, în timpul unei altercații.
 
Polițiștii l-au depistat pe cel în cauză la fața locului, iar, din primele verificări, a rezultat faptul că acesta deține permis de armă. Bărbatul în cauză a fost condus la audieri, iar arma a fost ridicată, urmând a fi luate măsurile legale.
 
În urma folosirii armamentului, au fost răniți doi bărbați, ambii aflându-se la spital, în afara oricărui pericol.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate, în vederea stabilirii situației de fapt.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.