Justiție Constanța Dosarul tragediei de la 2 Mai! Se cer despăgubiri de peste 33 milioane de euroSăptămâna viitoare, la Judecătoria Mangalia, este programat un nou termen de judecată în dosarul accidentului de la 2 Mai, din județul Constanța, cauză în care Pascu Matei Vlad, din București, este acuzat de decesul a doi tineri și rănirea altor trei! 

Noul termen a fost fixat pentru data de pentru data de 23 mai 2024, pentru a se prezenta două părţi civile, dar și pentru a se pune concluzii cu privire la fondul cauzei. 

După acest termen, există posibilitatea ca Judecătoria Mangalia să rămână în pronunțare.

Oricare va fi decizia Judecătoriei Mangalia, aceasta va putea fi contestată la Curtea de Apel Constanța.   

Conform libertatea.ro, în cauză se cer despăgubiri de peste 33 de milioane de euro.   
 
Citește mai departe pe Libertatea.ro 

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție. 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și 

Nou val de nemulțumiri la Judecătoria Mangalia Părinții victimelor decedate în 2 Mai - „Ne-au răstălmăcit cuvintele. Una se declara și alta se consemna” (VIDEO) 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Continuă seria proceselor câştigate cu CNADNR Georgiana Ghegeliu ar putea primi încă 2.000.000 de lei despăgubiri

27 Feb 2015 2324