La un pas de moarte! Un jandarm în misiune a fost lovit intenţionat cu maşina. Judecătorii din Constanţa trebuie să soluţioneze cauza

Trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, în varianta normativă ultraj prin tentativă de omor, un cetăţean din Tulcea a fost condamnat, în primă instanţă, la opt ani de închisoare. În prezent, dosarul se află pe rolul Curţii de Apel Constanţa, instanţă care va lua o decizie definitivă.
 
În actul de sesizare a instanţei se arată că, aproape de finalul lunii mai 2017, în timpul unui filtru rutier, inculpatul ar fi lovit intenţionat cu automobilul în care se afla un jandarm, tot din Tulcea, aflat în exerciţiul atribuţiilor de serviciu, victima suferind multiple răni.
 
În luna aprilie, Tribunalul Tulcea a dispus condamnarea inculpatului la opt ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, în varianta normativă ultraj prin tentativă de omor. Instanţa a admis în parte acţiunea civilă formulată de partea civilă şi a dispus obligat inculpatul la plata sumei de 9.108,56 lei reprezentând daune materiale şi la plata sumei de 100.000 lei reprezentând daune morale către partea civilă.
 
Decizia Tribunalului Tulcea a fost atacată la Curtea de Apel Constanţa atât de către procurori, cât şi de inculpat.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Jandarm în misiune lovit intenţionat cu maşina de un individ condamnat la închisoare. Suspectul a fost reţinut

14 Jun 2017 2731