Liber la transferuri pentru procurori! Cine vrea să plece de la Constanța, cine vrea să vină aici

  • Șeful și adjunctul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, respectiv magistrații Gill-Julien Grigore-Iacobici, procurorul-șef, și Andra Georgiana Vasile, procurorul-șef adjunct, au solicitat să fie transferați la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța.
 
Consiliul Superior al Magistraturii a făcut publică lista procurorilor care s-au înscris pentru transferuri în această etapă deschisă de forumul suprem al magistraților din țară.
 
Potrivit datelor oficiale, magistratul Mihai Adrian Dinu, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, a solicitat să fie transferat la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 București, al Judecătoriei Sectorului 2, al Judecătoriei Sectorului 3, al Judecătoriei Sectorului 5, al Judecătoriei Sectorului 6 sau al Judecătoriei Sectorului 4 București.
 
La rândul său, magistratul Elena Cosmina Timiș, de la Parchetul Tribunalului Constanța, a solicitat transferul la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, iar magistratul Viorel Iordache, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, a cerut transferul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.
 
În continuare, procurorul Ionel Cristian Costache, de la Parchetul Judecătoriei Constanța, a solicitat transferul la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1, al Judecătoriei Sectorului 2, al Judecătoriei Sectorului 3 sau al Judecătoriei Sectorului 5 București.
 
Cereri pentru Constanța
 
Pe de altă parte, sunt și solicitări din partea procurorilor care vor să vină la Constanța.
 
Astfel, magistratul Radu George Bucurică, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș Severin, a cerut să fie transferat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.
 
Totodată, șeful și adjunctul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, respectiv magistrații Gill-Julien Grigore-Iacobici, procurorul-șef, și Andra Georgiana Vasile, procurorul-șef adjunct, au solicitat să fie transferați la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța.

 
Tot la Parchetul Curții de Apel Constanța a solicitat transferul și magistratul Elena Stoica, de la Parchetul Tribunalului Constanța.
 

Magistratul Georgiana Sitiavu a cerut transferul de la Parchetul Judecătoriei Constanța la Parchetul Tribunalului Constanța, iar procurorul Liviu Ticofschi, de la Parchetul Judecătoriei Tulcea, aflat pe raza Parchetului Curții de Apel Constanța, a cerut transferul la Parchetul Tribunalului Tulcea.
 
Cererile de transfer urmează să fie analizate de Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Harta infracționalității
Mai sunt interlopi în Constanța? Ce spune prim-procurorul Mihai Stanciu, de la Parchetul Judecătoriei

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Lupta pentru conducerea parchetelor din țară! Începe corectarea lucrărilor scrise

13 Nov 2023 1097

Când susțin procurorii Bratosin, Grigore-Iacobici, Mergeane și Stanciu examenul scris în concursul pentru conducerea parchetelor

27 Oct 2023 1554

Magistrații care vor să fie procurorii generali ai Dobrogei și-au susținut proiectele manageriale

15 Oct 2023 1294

Concurs pentru conducerea procurorilor din Dobrogea! Când susțin procurorii proiectul managerial

01 Oct 2023 4766

Lupta pentru conducerea parchetelor din Dobrogea! Magistrații Bratosin, Grigore-Iacobici, Mergeane și Stanciu, programați la testarea psihologică

26 Sep 2023 1045

Concurs pentru funcția de procuror general al Dobrogei! Când au loc testarea psihologică și verificarea rezistenței la stres a procurorilor

14 Sep 2023 1922

Ei sunt magistrații care vor să ocupe funcția de procuror general al Dobrogei (FOTO+DOCUMENT)

05 Sep 2023 2668

Declarații de avere Constanța Gabriela Iacobici, primarul comunei Grădina, averea și interesele (DOCUMENTE)

14 Aug 2023 2543

Dosarul deschis de șefii din parchetele din Constanța Ministerului Public, amânat de protestele judecătorilor

17 Jul 2023 1277

Senatorul Felix Stroe, alături de mai mulți primari din județul Constanța, la Compania Națională de Investiții și Ministerul Dezvoltării

30 May 2023 1435

Mai mulți procurori din Constanța, la judecată cu Ministerul Public! Printre reclamanți, procurorul general al Dobrogei și șefa DIICOT Constanța

02 Mar 2023 3448

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 15 iulie 2022

19 Jul 2022 1909

Fiica unui primar din județul Constanța și soția lui Gabriel Comănescu și-au deschis firmă. Cine mai este în societate

06 Apr 2022 14347

Ce procurori pleacă de la Constanța

03 Mar 2022 3646

Oficial, de azi Magistratul Gill Julien Iacobici Grigore nu mai este șeful Parchetului Tribunalului Constanța!

02 Mar 2022 6658