Lista procurorilor delegați din parchetele constănțene

  • La nivelul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța sunt 21 de magistrați delegați pe posturi.
  • Prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Constanța, magistratul Mihai Alexandru Stanciu, rămâne delegat pe o funcție de execuție în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța până la data de 13 noiembrie
Ministerul Public a actualizat lista procurorilor delegați pe funcțiile de conducere și execuție din unitățile de anchetă din întreaga țară. La nivelul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța sunt 21 de magistrați delegați pe posturi.
Lista este deschisă chiar de procurorul general al Constanței, magistratul Gigi Valentin Ștefan, delegat pe funcția de conducere până la data de 15 ianuarie 2021.
Totodată, la Parchetul Tribunalului Constanța, postul de prim procuror este asigurat de magistratul Gill Julien Grigore Iacobici, cu delegație, până la data de 1 ianuarie 2021.
La aceeași unitate de parchet, postul de prim procuror adjunct este ocupat până la data de 15 ianuarie 2021 de către procurorul Andra Georgiana Vasile, delegată pe funcție.
Nu în ultimul rând, magistrații Raluca Elena Mihăilescu și Cătălin Cristian Mihăilescu sunt delegați de la Parchetul Tribunalului la DIICOT Constanța, iar magistratul Elena Neculăică, din aceeași unitate de anchetă, este delegată la Parchetul Curții de Apel Constanța.

Parchetele Judecătoriilor

Pe de altă parte, prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Constanța, magistratul Mihai Alexandru Stanciu, rămâne delegat pe o funcție de execuție în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța până la data de 13 noiembrie. În același timp, pe postul de prim procuror adjunct al unității de anchetă este delegată Giorgiana Violeta Apostol până pe 6 ianuarie 2021.
La rândul său, magistratul Mihai Adrian Dinu, de la Parchetul Judecătoriei Constnața, este delegat la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 până pe 22 decembrie.
Funcția de prim procuror al Parchetului Judecătoriei Hârșova este asigurată, cu delegație, de magistratul Monica Mariana Drumea, până la data de 17 ianuarie 2021. Iar la Judecătoria Mangalia, funcția de conducere este asigurată până la data de 15 ianuarie 2021 de către magistratul Gabriela Rugea, în urma delegării sale de către CSM.

Citește și:

Oficial, de la Consiliul Superior al Magistraturii:
Ce posturi de conducere sunt libere, în instanțele constănțene


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.