Lupta pentru conducerea Curții de Apel Constanța! Când susțin judecătorii proiectul managerial

  • Judecătorii vor susține proiectele sâmbătă, 23 iulie 2022, de la ora 13.30.
  • Tabelul de clasificare a candidaților va fi afișat pe data de 10 august 2022.
 
Cei patru judecători înscriși la concursul organizat de Consiliul Superior al Magistraturii pentru funcția de președinte al Curții de Apel Constanța vor susține la finele acestei săptămâni proiectul managerial.
 
Este vorba despre proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează.
 
Judecătorii vor susține proiectele sâmbătă, 23 iulie 2022, de la ora 13.30.
 
Anterior, sunt programați la susținerea proiectelor magistrații care candidează pentru conducerea Tribunalului Constanța și, respectiv, a Judecătoriei Tulcea.
 
Amintim, pentru funcția de președinte al Curții de Apel Constanța și-au depus candidatura patru judecători, toate candidaturile fiindu-le acceptate.
 
Candidații
 
Aceștia sunt  magistrații Răzvan Anghel, Alina Gabriela Jurubiță, Gabriel Sandu Lefter și Claudiu Iulian Răpeanu.
 
Judecătorul Răzvan Anghel, din cadrul Secției I Civile a instanței, este membru ales în Adunarea Generală a Judecătorilor din Curtea de Apel Constanța.
 
Magistratul Alina Gabriela Jurubiță este, în prezent, președintele delegat al Curții de Apel Constanța, desfășurându-și, totodată, activitatea, în cadrul Secției I Civile a instanței.
 
Magistratul Gabriel Sandu Lefter, la rândul său, a fost președinte al Curții de Apel Constanța, fiind numit în funcție pe data de 1 ianuarie 2016, pentru o perioadă de trei ani. După o detașare la Ministerul Justiției în cursul anului 2021, în prezent, judecătorul își desfășoară activitatea în cadrul Secției I Civile a instanței.
 
Nu în ultimul rând, judecătorul Claudiu Iulian Răpeanu este, în prezent, vicepreședintele Curții de Apel Constanța, desfășurându-și activitatea în cadrul Secției de Contencios administrativ și fiscal a Curții.
 
Totodată, începând cu data de 8 martie 2022, judecătorului i-au fost delegate și atribuțiile de președinte al Secției Penale și pentru cauze penale cu minori și de familie a Curții.
 
În ce privește Tribunalul Constanța, este scoasă la concurs funcția de vicepreședinte al instanței, pentru post urmând să susțină proiectul managerial magistratul Iulia Laura Opariuc-Dan, președintele Secției de Contencios administrativ și fiscal a instanței.
 
Nu în ultimul rând, pentru postul de președinte al Judecătoriei Tulcea și-a depus candidatura magistratul Camelia Daniela Stan, actual președinte al instanței, în baza delegării de la CSM.
 
Conform calendarului desfășurării examenului, pe 31 iulie 2022 va avea loc susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane.
 
Tabelul de clasificare a candidaților va fi afișat pe data de 10 august 2022.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Ce a decis Consiliul Superior al Magistraturii cu privire la președinția Curții de Apel Constanța
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Tomis Marina are contract valabil pentru Portul Tomis“! Decizia de ultim moment a Curții Supreme!

28 Sep 2022 1621

Percheziții în Constanța! Polițiștii au deschis 13 dosare penale. Termen azi la Curtea de Apel

27 Sep 2022 622

Curtea Supremă decide azi, definitiv, cui revine Portul Tomis. Lupta se dă între Administrația Porturilor Constanța și Tomis Marina Management

27 Sep 2022 987

Caz șocant la Constanța! 22 ani de închisoare pentru viol, rele tratamente aplicate minorului și împiedicarea accesului la învăţământ general obligatoriu

26 Sep 2022 1065

Bibliotecar din Tulcea, condamnat definitiv pentru că ar fi întreținut relații sexuale cu minore

25 Sep 2022 2453

Examen de grad pentru procurori! Medii de 10 curat obținute de candidați (DOCUMENT)

25 Sep 2022 781

Dosarul privind trecerea Complexului Sportiv “Hidrotehnica” din administrarea UMC în cea a Consiliului Local Constanța va fi rejudecat

24 Sep 2022 640

Modificări de ultim moment Când are loc recursul în procesul dintre Georgeta Tapangea și Primăria Constanța. Mărul discordiei, exproprierea

23 Sep 2022 621

Detalii șocante din dosar! O femeie din Suceava, condamnată definitiv după ce și-a ucis trei copii!

22 Sep 2022 676

Zeci de percheziții în Constanța! 15 persoane din Piața Chiliei trimise în judecată. Procesul continuă

22 Sep 2022 4107

Fostul șef al ANSVSA și DSV Constanța, trimis în judecată de DNA! Curtea de Apel, undă verde pentru începerea procesului!

21 Sep 2022 779

Seniorii Constanței, recurs contra Consiliului Local. Verdictul, așteptat azi

20 Sep 2022 618

Fost angajat al ISU Dobrogea, acuzat de agresiune sexuală şi racolarea minorilor în scopuri sexuale! Procesul merge mai departe

19 Sep 2022 606

Achiziții publice contestate în instanță. Primăria Constanța pierde definitiv procesul cu Synergetics Corporation SRL

19 Sep 2022 553

Toți inculpații, achitați în primă instanță! Final de proces în dosarul foștilor șefi ai ISU Dobrogea, trimiși în judecată de DNA!

19 Sep 2022 811