Lupta pentru conducerea Curții de Apel Constanța! Când susțin judecătorii proiectul managerial

  • Judecătorii vor susține proiectele sâmbătă, 23 iulie 2022, de la ora 13.30.
  • Tabelul de clasificare a candidaților va fi afișat pe data de 10 august 2022.
 
Cei patru judecători înscriși la concursul organizat de Consiliul Superior al Magistraturii pentru funcția de președinte al Curții de Apel Constanța vor susține la finele acestei săptămâni proiectul managerial.
 
Este vorba despre proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează.
 
Judecătorii vor susține proiectele sâmbătă, 23 iulie 2022, de la ora 13.30.
 
Anterior, sunt programați la susținerea proiectelor magistrații care candidează pentru conducerea Tribunalului Constanța și, respectiv, a Judecătoriei Tulcea.
 
Amintim, pentru funcția de președinte al Curții de Apel Constanța și-au depus candidatura patru judecători, toate candidaturile fiindu-le acceptate.
 
Candidații
 
Aceștia sunt  magistrații Răzvan Anghel, Alina Gabriela Jurubiță, Gabriel Sandu Lefter și Claudiu Iulian Răpeanu.
 
Judecătorul Răzvan Anghel, din cadrul Secției I Civile a instanței, este membru ales în Adunarea Generală a Judecătorilor din Curtea de Apel Constanța.

 
Magistratul Alina Gabriela Jurubiță este, în prezent, președintele delegat al Curții de Apel Constanța, desfășurându-și, totodată, activitatea, în cadrul Secției I Civile a instanței.
 

Magistratul Gabriel Sandu Lefter, la rândul său, a fost președinte al Curții de Apel Constanța, fiind numit în funcție pe data de 1 ianuarie 2016, pentru o perioadă de trei ani. După o detașare la Ministerul Justiției în cursul anului 2021, în prezent, judecătorul își desfășoară activitatea în cadrul Secției I Civile a instanței.
 
Nu în ultimul rând, judecătorul Claudiu Iulian Răpeanu este, în prezent, vicepreședintele Curții de Apel Constanța, desfășurându-și activitatea în cadrul Secției de Contencios administrativ și fiscal a Curții.
 
Totodată, începând cu data de 8 martie 2022, judecătorului i-au fost delegate și atribuțiile de președinte al Secției Penale și pentru cauze penale cu minori și de familie a Curții.
 
În ce privește Tribunalul Constanța, este scoasă la concurs funcția de vicepreședinte al instanței, pentru post urmând să susțină proiectul managerial magistratul Iulia Laura Opariuc-Dan, președintele Secției de Contencios administrativ și fiscal a instanței.
 
Nu în ultimul rând, pentru postul de președinte al Judecătoriei Tulcea și-a depus candidatura magistratul Camelia Daniela Stan, actual președinte al instanței, în baza delegării de la CSM.
 
Conform calendarului desfășurării examenului, pe 31 iulie 2022 va avea loc susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane.
 
Tabelul de clasificare a candidaților va fi afișat pe data de 10 august 2022.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Ce a decis Consiliul Superior al Magistraturii cu privire la președinția Curții de Apel Constanța
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Proiectul de HCL a fost inițiat de grupul consilierilor locali PSD Prefectul județului Constanța a declarat recurs în dosarul denumit generic „Stop depresia"!

19 Apr 2024 398

Foști șefi ai Centralei Nuclearoelectrice Cernavodă, proces contra Statului Român, după achitarea definitivă

18 Apr 2024 682

Decebal Făgădău, fostul primar al municipiului Constanța, așteptat la Curtea de Apel! Nou termen în dosarul terenurilor din Portul Tomis

17 Apr 2024 2815

Curtea de Apel Constanța, protocol cu Inspectoratul Școlar Județean pentru educația juridică în școli! Elevii vor putea vizita instanțele de judecată

17 Apr 2024 464

Percheziții în municipiul Constanța, Năvodari, Lumina, Topraisar și Dulcești (GALERIE FOTO+VIDEO)

17 Apr 2024 764

Matei Nicolae, fostul primar din Năvodari, solicită reabilitarea judecătorească! Dosarul, la Curtea de Apel Constanța

16 Apr 2024 592

Preotul Petrică Leașcu a intrat „în post și rugăciune la Curtea de Apel Constanța“! (FOTO+VIDEO)

16 Apr 2024 764

Amânare de pronunțare în dosarul unui fost angajat al ISU Dobrogea, acuzat de agresiune sexuală şi racolarea minorilor în scopuri sexuale!

15 Apr 2024 327

Tomis Marina Management a câștigat procesul pentru Portul Tomis Constanța! Judecătorii explică victoria (MOTIVARE+DOCUMENT)

14 Apr 2024 2263

DNA acuză - șantaj la SOCEP! Totul se decide azi, la Curtea de Apel Constanța

14 Apr 2024 845

Justiție Constanța Bel Damali SRL, obligată de instanță să-i achite primarului municipiului Constanţa peste 2.200 de lei

12 Apr 2024 472

Debit de peste 61 de milioane de lei! Primăria Constanța pierde la Curtea de Apel dosarul în care contestă dobânzile (MINUTA)

12 Apr 2024 550

Curtea de Apel Constanța anulează definitiv PUZ-ul afaceristului George Secărea pentru terenurile din strada Belvedere, din oraș! (MINUTA)

12 Apr 2024 1233

Proces între UAT Constanța și Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Dosarul, pe rolul Curții de Apel

12 Apr 2024 370

Justiție Constanța Mugur Mitrana, primarul din 23 August, la judecată cu Poliția - „Mă întorceam de la munte și aveam 0,03% alcool în sânge. E o nebunie cu etilotestele astea!“

11 Apr 2024 799