Lupta pentru conducerea parchetelor din Constanța! Ce candidaturi au fost admise (DOCUMENT)

  • În Secțiunea Document puteți consulta lista tuturor candidaturilor procurorilor din țară admise sau respinse în această etapă a concursului, astfel cum a fost făcută publică de către Consiliul Superior al Magistraturii.
 
Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității lista ce cuprinde candidaturile admise la concursul pentru ocuparea funcțiilor de conducere din cadrul unităților de parchet din țară, printre acestea aflându-se și unele unități de anchetă din Constanța sau arondate Parchetului Curții de Apel Constanța.
 
Potrivit informațiilor oficiale, a fost admisă candidatura magistratului Viorel Gabriel Teliceanu pentru funcția de prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în prezent procurorul asigurând oricum funcția de conducere, în baza delegării primite de la Secția pentru Procurori a CSM.
 
Totodată, a fost admisă și candidatura magistratului Cristina Beatrice Pitrop pentru funcția de prim procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța
 
Tot pentru județul Constanța fuseseră scoase la concurs încă o funcție de prim procuror adjunct al Parchetului Judecătoriei Constanța, dar și posturile de șef al Parchetului Judecătoriei Hârșova, al Parchetului Judecătoriei Babadag și, respectiv, al Parchetului Judecătoriei Măcin, pentru care, însă, nu s-au înscris candidați.
 
După susținerea proiectului managerial, a testării psihologice și, respectiv, a testării scrise, rezultatele definitive ale examenului vor fi afișate la data de 16 noiembrie 2022.
 
În Secțiunea Document puteți consulta lista tuturor candidaturilor procurorilor din țară admise sau respinse în această etapă a concursului, astfel cum a fost făcută publică de către Consiliul Superior al Magistraturii.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și
Conducerea parchetelor din Constanța, scoasă la concurs. Lista posturilor (DOCUMENT)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fănel Rusu, delegat adjunct al Parchetului Tribunalului Tulcea

29 Feb 2024 486

Unanimitate la CSM Procurorul Dragomir Matei, din Parchetul Tribunalului Constanța, se pensionează!

09 Jan 2024 885

Parchetul Tribunalului Constanța scoate opt posturi pentru transferul procurorilor. Alte șase sunt disponibile la Parchetul Judecătoriei Constanța (DOCUMENTE)

17 Dec 2023 750

Trei procurori din Constanța, medii peste 85 de puncte! CSM validează rezultatele la concursul pentru promovarea în funcții de execuție

20 Oct 2023 1405

Cristina Beatrice Mocianu, Cristina Mocioi și Tudor Iulian Vasile Trei procurori ai PJ Constanța, promovați la Parchetul Tribunalului Constanța

19 Oct 2023 1173

Știri justiție Constanța Cine conduce parchetele din Constanța și Dobrogea? Lista completă a procurorilor delegați sau detașați pe funcțiile de conducere

15 Aug 2023 5984

Veste proastă pentru Dan Diaconescu în instanță, la Constanța! Victoria procurorilor

09 Aug 2023 1438

Procurorul Anca Ramona Micu, șef în Parchetul Tribunalului Constanța încă șase luni!

04 Aug 2023 1304

Noutăți din ancheta incendiului de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța! Urmează eventuale puneri sub acuzare

03 Aug 2023 2057

Procuror șef nou în Parchetul Tribunalului Constanța!

15 Jul 2023 2434

Trei procurori de la Parchetul Judecătoriei Constanța înscriși la examenul de promovare

22 Jun 2023 1952

Parchetul Curții de Apel Constanța, niciun post de execuție pentru concursul de promovare. Câte posturi sunt la Parchetul Tribunalului (DOCUMENT)

25 May 2023 1229

Pe cine ar putea delega CSM șef în Parchetul Curții de Apel Constanța

07 May 2023 1490

Unanimitate Magistratul Anca Ramona Micu, vot favorabil de la Secția pentru Procurori a CSM

15 Feb 2023 1589

Conducerea Parchetului Tribunalului Constanța, în atenția CSM

13 Feb 2023 1334