Lupta pentru funcțiile de conducere în instanțele din Constanța! Judecătorii susțin mâine testarea scrisă (document)

  • Lupta cea mai importantă pe plan local se dă pentru scaunul de președinte al Curții de Apel Constanța.
  • Rezultatele finale și afișarea tabelului de clasificare a candidaților vor avea loc pe data de 16 decembrie 2021.
  • În Secțiunea Document puteți consulta tabelul cu repartizarea candidaților în săli pentru susținerea probei scrise.
 
Judecătorii care s-au înscris în lupta pentru conducerea instanțelor din oraș vor susține mâine, 5 decembrie 2021, testarea scrisă, în cadrul concursului organizat de Consiliul Superior al Magistraturii!
 
Amintim, lupta cea mai importantă pe plan local se dă pentru scaunul de președinte al Curții de Apel Constanța, funcție pentru care candidează magistrații Răzvan Anghel din cadrul Secției I Civile a instanței, judecătorul Gabriel Sandu Lefter, din cadrul Secției I Civile, fost președinte al Curții de Apel Constanța, detașat în luna ianuarie la Ministerul Justiției, la solicitarea instituției, dar și actualul președinte al Curții, magistratul Marius Cristian Epure.
 
În continuare, potrivit datelor oficiale puse la dispoziție de CSM, pentru funcția de președinte al Tribunalului Constanța s-au înscris magistratul Cristina Ramona Duță (din cadrul Secției I Civile, actual vicepreședinte al instanței), dar și magistratul Lucian Lică, președintele Secției Penale a instanței.
 
Pentru funcția de vicepreședinte al Tribunalului Constanța candidează judecătorul Dumitru Radu Comșa (din cadrul Secției de contencios administrativ și fiscal, actual vicepreședinte al instanței), magistratul Denis Gabriela Ghervase, din cadrul Secției Penale, dar și magistratul Mihaela Cristina Grădinaru, din cadrul Secției I Civile, fost vicepreședinte al Judecătoriei Constanța.
 
Unic candidat pentru funcția de președinte al Judecătoriei Constanța este magistratul Oana Mihaela Sorescu, din cadrul Secției Civile, în timp ce pentru funcția de vicepreședinte al acestei instanțe s-a înscris magistratul Maria Roxana Codreanu, tot din cadrul Secției Civile, membru al Colegiului de conducere a instanței.
 
Totodată, în concursul pentru funcțiile de conducere s-au mai înscris magistratul Camelia Daniela Stan, actualul președinte al Judecătoriei Tulcea, arondată Curții de Apel Constanța, pentru aceeași funcție, dar și judecătorul Florin Șurculescu, președinte al Judecătoriei Babadag, arondată, de asemenea, Curții de Apel Constanța, pentru aceeași funcție.
 
Potrivit calendarului oficial al concursului, afișarea rezultatelor obținute la testarea scrisă va avea loc pe 10 decembrie 2021, după soluționarea contestațiilor la barem.
 
Rezultatele finale și afișarea tabelului de clasificare a candidaților vor avea loc pe data de 16 decembrie 2021.

 
În Secțiunea Document puteți consulta tabelul cu repartizarea candidaților în săli pentru susținerea probei scrise.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Trei președinți din Curtea de Apel Constanța, în atenția Consiliului Superior al Magistraturii
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Matei Nicolae, fostul primar din Năvodari, solicită reabilitarea judecătorească! Dosarul, la Curtea de Apel Constanța

16 Apr 2024 308

Preotul Petrică Leașcu a intrat „în post și rugăciune la Curtea de Apel Constanța“! (FOTO+VIDEO)

16 Apr 2024 552

Amânare de pronunțare în dosarul unui fost angajat al ISU Dobrogea, acuzat de agresiune sexuală şi racolarea minorilor în scopuri sexuale!

15 Apr 2024 289

Tomis Marina Management a câștigat procesul pentru Portul Tomis Constanța! Judecătorii explică victoria (MOTIVARE+DOCUMENT)

14 Apr 2024 1963

DNA acuză - șantaj la SOCEP! Totul se decide azi, la Curtea de Apel Constanța

14 Apr 2024 776

Justiție Constanța Bel Damali SRL, obligată de instanță să-i achite primarului municipiului Constanţa peste 2.200 de lei

12 Apr 2024 456

Debit de peste 61 de milioane de lei! Primăria Constanța pierde la Curtea de Apel dosarul în care contestă dobânzile (MINUTA)

12 Apr 2024 532

Curtea de Apel Constanța anulează definitiv PUZ-ul afaceristului George Secărea pentru terenurile din strada Belvedere, din oraș! (MINUTA)

12 Apr 2024 1059

Proces între UAT Constanța și Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Dosarul, pe rolul Curții de Apel

12 Apr 2024 359

Justiție Constanța Mugur Mitrana, primarul din 23 August, la judecată cu Poliția - „Mă întorceam de la munte și aveam 0,03% alcool în sânge. E o nebunie cu etilotestele astea!“

11 Apr 2024 755

Arhiepiscopia Tomisului câștigă definitiv procesul pentru terenul de la Catedrala Eroilor! Consiliul Local pierde la Curtea de Apel (MINUTA)

11 Apr 2024 1713

Tribunalul Constanța îl reabilitează pe Senol Zevri, fostul director al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa! (MINUTĂ)

11 Apr 2024 601

Știri justiție Constanța La Tribunalul Constanța sunt 17 posturi disponibile pentru transferul judecătorilor! Câte sunt la Curtea de Apel

10 Apr 2024 409

​Proces între primarul Isaccei, județul Tulcea, și o firmă. Dosarul, pe rolul Curții de Apel Constanța

10 Apr 2024 338

Locuri de parcare și spații verzi Gec International Spedition SRL contestă exproprierea terenurilor de pe Aleea Lupeni, din Constanța! Hotărârea Curții (MOTIVARE+MINUTA)

09 Apr 2024 662