Magistrat de la Curtea de Apel Constanța, admis la interviul pentru Curtea Supremă! Al treilea în ultimii trei ani (DOCUMENT)

  • Printre candidații declarați admiși la interviu se numără și fostul vicepreședinte al Curții de Apel Constanța, magistratul Adriana Ispas.
  • În ultimii trei ani, au promovat la Curtea Supremă, de la Curtea de Apel Constanţa, magistratul Eleni Cristina Marcu, fost vicepreşedinte al instanţei constănţene, şi Beatrice Mariş, fost preşedinte al Secţiei a II-a Civile, de contencios administrativ şi fiscal a Curţii de Apel Constanţa.
  • În Secţiunea Document puteţi consulta tabelul cu rezultatele obţinute la proba interviului de candidaţii pentru Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia Penală.
 
Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rezultatele neanonimizate al interviului susținut de judecătorii ce vor să promoveze la Înalta Curte de Casație și Justiție a României, la Secția Penală.
 
Printre candidații declarați admiși la interviu se numără și fostul vicepreședinte al Curții de Apel Constanța, magistratul Adriana Ispas.
 
Potrivit datelor oficiale puse la dispoziție de CSM, judecătorul din Constanța a fost declarat admis la interviul susținut în fața Secției pentru judecători cu un punctaj mediu de 42,64 de puncte, notarea maximă ce putea fi făcută potrivit procedurii fiind de 50 de puncte, iar cea minimă, de 35 de puncte.
 
Conform metodologiei examinării, punctajul final obținut la concurs reprezintă suma punctajelor obținute la cele două probe, alături de interviu candidații trecând anterior și prin proba evaluării de către comisie a actelor pe care le-au întocmit sau care privesc activitatea acestora.
 
Pentru a fi declarat admis la concursul pentru Curtea Supremă, un candidat trebuie să obțină minimum 70 de puncte, echivalentul notei 7.
 
Rezultatele finale se vor publica pe site-ul CSM.
 
Fostul vicepreședinte al Curții de Apel Constanța, magistratul Adriana Ispas, candidează pentru unul dintre cele patru posturi scoase la concurs pentru Secția Penală a Înaltei Curți de Casație și Justiție.
 
În anii anteriori, au mai promovat examenul pentru Înalta Curte de Casație și Justiție a României magistrații Eleni Cristina Marcu – la Secţia Penală, de asemenea fost vicepreședinte al Curţii de Apel Constanţa – şi Beatrice Mariş – la Secţia de contencios administrativ şi fiscal, fost preşedinte al Secţiei a II-a Civile, de contencios administrativ şi fiscal a Curţii de Apel Constanţa.

 
În Secţiunea Document puteţi consulta tabelul cu rezultatele obţinute la proba interviului de candidaţii pentru Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia Penală.
 

Sursa foto: Înalta Curte de Casație și Justiție a României - icc.ro

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Ce judecător din Constanța vrea să plece la Curtea Supremă
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Funcții de conducere la instanțele din Constanța, scoase la concurs. Printre ele, postul de președinte al Curții de Apel

21 May 2022 382

Fonduri europene Un fost primar din județul Constanța, trimis în judecată de DNA, condamnat. Apelul, în septembrie

13 May 2022 1274

Închisoare cu executare într-un dosar al DNA Constanța! Ce pedeapsă a primit un tulcean

12 May 2022 592

Mișu și Mihăiță Caratană, achitați pentru coruperea alegătorilor! La fel și Dumitru Mitrenga

10 May 2022 568

Motivarea judecătorilor în dosarul celui mai tânăr constănțean condamnat la închisoare pe viață!

09 May 2022 3300

Proces pentru accesul în Primăria Tulcea! Decizia Curții de Apel Constanța

06 May 2022 516

Vergil Chițac a declarat recurs în dosarul cu fostul șef al Direcției de Asistență Socială din Primăria Constanța, Emil Mereuță

06 May 2022 700

Cu 17 „DA“-uri de la colegi! Trei procurori din Constanța vor prelua anchetele Secției Speciale care vizează judecătorii şi procurorii din Dobrogea! (DOCUMENT)

04 May 2022 1671

Firma care deține spațiul de joacă Lake View, victorie la Curtea de Apel împotriva Apelor Române! Ce s-a decis

04 May 2022 950

Radu Mazăre, cerere de strămutare la Curtea de Apel Constanța

04 May 2022 1332

Percheziții și la Constanța Profesori condamnaţi în dosarul concursului „Arhimede“, achitați

04 May 2022 1093

Un primar și un fost primar din Constanța, trimiși în judecată de DNA! Dosarul se va rejudeca

03 May 2022 11698

Răstunare de situație Curtea de Apel Constanța, decizie importantă pentru Partidul Social Democrat!

03 May 2022 1024

Teren din Mamaia, preluat abuziv de comuniști, disputat de adevărații proprietari în instanță! Mai bine de 25 de ani de procese și numărătoarea continuă încă!

03 May 2022 1724

Achitare într-un dosar al DNA Constanţa! Apelul, amânat

02 May 2022 977