Magistrații Ruxandra Maria Anicăi, Innana Micu, Ioana Roxana Olteanu și Irina Ionescu Pricop ar putea pleca de la Judecătoria Constanța

  • Curtea de Apel București a cerut delegarea sau detașarea magistraților Ruxandra Maria Anicăi, Innana Micu și Ioana Roxana Olteanu, de la Secția Civilă a Judecătoriei Constanța, și Irina Ionescu Pricop, fost președinte delegat al Secției Penale.
  • Solicitările Curții de Apel București vizându-i pe cei patru judecători din Constanța vor fi analizate de Secția pentru Judecători a CSM în cadrul ședinței de joi, 25 mai 2023, de la ora 10.30.
Patru magistrați din cadrul Judecătoriei Constanța ar putea pleca în Capitală, după ce Curtea de Apel București s-a adresat Consiliului Superior al Magistraturii.
 
Este vorba despre magistrații Ruxandra Maria Anicăi, Innana Micu și Ioana Roxana Olteanu, de la Secția Civilă a instanței, și despre Irina Ionescu Pricop, fost președinte delegat al Secției Penale.
 
În luna aprilie 2023, Secția pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a respins cererile de transfer formulate de cei patru magistrați din Constanța.
 
Acum, Curtea de Apel București a cerut CSM delegarea sau detașarea magistratului Ruxandra Maria Anicăi la Judecătoria Cornetu, a magistratului Innana Micu tot la Judecătoria Cornetu, iar a magistraților Ioana Roxana Olteanu și Irina Ionescu Pricop la Judecătoria Sectorului 1.
 
Solicitările Curții de Apel București vizându-i pe cei patru judecători din Constanța vor fi analizate de Secția pentru Judecători a CSM în cadrul ședinței de joi, 25 mai 2023, de la ora 10.30.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și
„Vă rugăm să manifestaţi înţelegere!“
Judecătoria Constanţa se confruntă cu o situaţie „excepţională“

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Justiție la Constanța! CSM a aprobat! Judecătorul Gabriel Mustaţă, transferat la Curtea de Apel Constanța! Marius Cătălin Croitoru, la Tribunal

21 Nov 2023 1251

Magistratul Ruxandra Maria Anicăi nu pleacă de la Judecătoria Constanța, a decis CSM

07 Nov 2023 944

Peste 400 de judecători solicită trasferul la alte instanțe! Cine sunt magistrații din Constanța (LISTĂ)

31 Oct 2023 1948

Magistratul Ioana Roxana Olteanu pleacă de la Judecătoria Constanța!

25 May 2023 1490