Justitie

Mai mulţi şoferi au fost daţi în judecată. Cum s-au apărat în instanţă

Mai mulţi şoferi din Tulcea salariaţi ai societăţii Transport Public au fost chemaţi în instanţă de reprezentanţii companiei mai sus precizate, pentru recuperarea sumei de aproximativ 5.400 de lei.
 
Conform dosarului aflat în prezent pe rolul Curţii de Apel Constanţa, banii reprezintă un presupus prejudiciu adus societăţii în perioada mai-iulie 2017, prin consum nejustificat de combustibil. Mai mult decât atât, SC Transport Public SA Tulcea a solicitat obligarea şoferilor să achite şi cheltuielile de judecată.
 
Conform portalului instanţelor de judecată, dosarul (cu numărul unic 14/88/2018) a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Tulcea, pe data de 4 ianuarie. În apărarea lor, şoferii au menţionat că autobuzele companiei ar avea diverse defecţiuni care ar fi putut creşte consumul de carburant.
 
Pe data de 18 iunie, judecătorii au respins cererea SC Transport Public SA Tulcea ca nefondată. Firma a mai fost obligată la plata către pârâţi a sumei de 2.500 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată.
 
Nemulţumiţi, reprezentanţii companiei de transport public din Tulcea au atacat hotărârea la Curtea de Apel Constanţa, instanţă care nu a stabilit primul termen.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mai mulţi şoferi, chemaţi în instanţă. Judecătorii din Constanţa au închis ieri dosarul

10 Jan 2019 316

Anchetă la Tulcea. Casieria societăţii Transport Public SA a fost spartă de hoți. Angajații vor primi salariile cu întârziere

10 Nov 2018 432