Mai mulţi şoferi, chemaţi în instanţă. Judecătorii din Constanţa au închis ieri dosarul

Curtea de Apel Constanţa s-a pronunţat ieri în dosarul în care mai mulţi şoferi din Tulcea, salariaţi ai societăţii Transport Public, au fost chemaţi în instanţă de reprezentanţii companiei mai sus precizate, pentru recuperarea sumei de aproximativ 5.400 de lei. Decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă. 

Povestea oficială

Conform datelor oficiale, banii reprezintă un presupus prejudiciu adus societăţii în perioada mai-iulie 2017, prin consum nejustificat de combustibil. Mai mult decât atât, SC Transport Public SA Tulcea a solicitat obligarea şoferilor să achite şi cheltuielile de judecată. În apărarea lor, şoferii au menţionat că autobuzele companiei ar avea diverse defecţiuni care ar fi putut creşte consumul de carburant.
 
Pe data de 18 iunie, judecătorii din Tulcea au respins cererea SC Transport Public SA Tulcea ca nefondată. Firma a mai fost obligată la plata către pârâţi a sumei de 2.500 de lei, cu titlu de cheltuieli de judecată.
 
Nemulţumiţi, reprezentanţii companiei de transport public din Tulcea au atacat hotărârea la Curtea de Apel Constanţa, instanţă care ieri a menţinut decizia Tribunalului Tulcea.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mai mulţi şoferi au fost daţi în judecată. Cum s-au apărat în instanţă

11 Aug 2018 2122