Mandatul unui consilier PMP din CL Tuzla, validat de Judecătoria Mangalia




Judecătoria Mangalia a validat ieri mandatul consilierului local Hînză Dumitru, membru supleant pe listele Partidului Mişcarea Populară pentru Consiliul Local al comunei Tuzla la alegeirile locale din 2020.

Solicitarea a fost depusă pe rolul Judecătoriei de secretarul general al comunei Tuzla.

Iată soluția pe scurt: „Admite cererea formulată de petentul Secretarul general al Comunei Tuzla, jud. Constanţa. Dispune validarea mandatului de consilier local supleant al comunei Tuzla, județul Constanţa, pentru numitul Hînză Dumitru, membru al Partidului Mişcarea Populară.

Prezenta încheiere se comunică de îndată Prefectului Județului Constanţa şi Secretarului general al Comunei Tuzla, județul Constanţa. Cu drept de apel la Tribunalul Constanţa, pentru cei interesaţi, în termen de 3 zile de la comunicarea încheierii.

Cererea de apel se depune la Judecătoria Mangalia. Pronunţată astăzi, 15.12.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.

Document: Hotarâre cameră consiliu  2679/2022  15.12.2022".

PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Tuzla Reșit Taner anunță semnarea contractului de execuție pentru lucrările la modernizarea iluminatului public

11 Jun 2023 1182