Maraton de spargeri în Constanţa şi Tuzla. Ce a furat un bărbat din Constanţa şi ce metodă folosea

Un bărbat din judeţul Constanţa a fost prezentat, la data de 30 mai 2019, în faţa magistraţilor de la Judecătoria Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi tentativă de furt. Mai precis, sunt 15 capete de acuzare pe aceste speţe. El intra în case ale căror uşi erau descuiate sau forţa intrarea prin spargerea geamurilor. El a fost condamnat la pedeapsa de 7 ani, 6 luni şi 101 zile de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat în formă continuată.
 

Spargerile din 13 ianuarie

 
La data de 13.01.2019, la Secţia 5 de Poliţie Constanţa a fost înregistrată plângerea numitului I.G., care sesizează faptul că, în noaptea de 12/13.01.2019, o persoană necunoscută a pătruns în imobilul său, situat în mun. Constanţa şi, dintr-o cameră, a sustras o poşetă în care se aflau diferite bunuri, valoarea prejudiciului cauzat fiind de aproximativ 100 de lei.
 
La data de 13.01.2019, la nivelul Secţiei 5 de Poliţie Constanţa a fost înregistrată plângerea numitei C.F., care sesizează faptul că, în noaptea de 12/13.01.2019, un bărbat necunoscut a pătruns în imobilul său, situat în mun. Constanţa, cu scopul de a sustrage bunuri, iar când a fost surprins de către persoana vătămată, acesta a fugit, fiind prins la scurt timp în apropierea imobilului respectiv, de către martorul E.G., care l-a predat organelor de poliţie. Organele de poliţie au procedat la identificarea bărbatului respectiv, stabilind că se numeşte Ș.S.
 
Conform probatoriului administrat, rezultă că, la data de 13.01.2019, inculpatul Ș.S. a hotărât să pătrundă la întâmplare în imobile pentru a sustrage bani şi bunuri de valoare. Astfel, în acest sens, în jurul orei 22:00, a plecat din zona Delfinariu cu un mijloc de transport în comun, până în zona gării CF Constanţa, iar de aici a mers pe jos în cartierul KM 4-5. În jurul orei 1:40, inculpatul a pătruns pe poarta închisă, dar neasigurată, în curtea locuinţei persoanei vătămate I.G. Din curte, timp de câteva minute s-a uitat pe geam într-o cameră a imobilului unde numita I.M. stătea pe pat cu televizorul aprins, după care inculpatul a pătruns pe uşa de acces în imobil, lăsată închisă, dar neasigurată, în camera respectivă. Numita I. M. a început să ţipe la soţul ei că au intrat hoţii în casă, timp în care inculpatul i s-a adresat spunându-i: „Sunt disperat şi am venit să fur, doamnă!”. În continuare, inculpatul s-a repezit spre perete, iar dintr-un cui a luat o poşetă în care se aflau un portofel cu mai multe înscrisuri, un act de identitate şi un card de sănătate, un prosop şi o şurubelniţă, apoi, trecând pe lângă persoana vătămată I.G., a ieşit din imobil fugind.
 
Inculpatul Ș.S. s-a deplasat în continuare pe la imobilul persoanei vătămate C.F. Aici a escaladat gardul în curtea locuinţei, apoi a deschis zăvorul porţii de acces, facilitându-şi astfel plecarea. Din curte, pe o uşă închisă, dar neasigurată, a pătruns în bucătăria imobilului, unde era becul aprins, şi timp de 2-3 minute a căutat bunuri, fără a găsi nimic de valoare. A ieşit din bucătărie, apoi pe uşa principală lăsată închisă, dar neasigurată, a pătruns în holul imobilului, de unde, pe o altă uşă a pătruns, un pas, în camera unde dormea persoana vătămată. În acel moment, persoana vătămată C. F. s-a trezit şi a început să ţipe, iar inculpatul a fugit din imobil şi din curte.
 

Vecinii care au fugărit hoţul

 
În fapt, în noaptea de 27.12.2018, în jurul orei 1:50, persoana vătămată A.A. se afla în locuinţa sa, unde dormea împreună cu soacra sa. La un moment dat, s-a trezit, întrucât în locuinţă se făcuse foarte frig şi, presupunând că fiul său, A.C.I., a venit acasă şi a uitat uşa deschisă, a strigat la acesta să închidă uşa. Întrucât fiul său nu i-a răspuns, şi-a îndreptat privirea către uşa de acces în imobil, ocazie cu care a observat silueta unui bărbat, care a părăsit locuinţa în fugă. Imediat după aceasta l-a contactat telefonic pe fiul său şi l-a întrebat dacă a fost în locuinţă cu puţin timp în urmă, acesta răspunzându-i că nu a ajuns acasă. În acel moment a constatat că persoana observată în locuinţă cu puţin timp în urmă era un hoţ. Verificând bunurile din locuinţă, persoana vătămată nu a constatat sustragerea vreunui bun. După aproximativ 10 minute, a ajuns la domiciliu şi fiul persoanei vătămate, căreia A.A. i-a povestit din nou cele întâmplate.
 
În continuare. A.C.I. a contactat telefonic patru vecini, cărora le-a povestit cele întâmplate şi împreună s-au hotărât să meargă pe străzile din împrejurimi, pentru a-l căuta pe autor. Astfel cei patru vecini împreună cu A.C.I. s-au organizat în două echipe şi au plecat să-l caute pe autor. După aproximativ 10 minute, A.C.I., care se afla împreună cu C.A. şi A.E., a fost contactat telefonic de către Z.A. care se afla împreună cu C.A., şi i-a comunicat că au prins o persoană de sex bărbătesc, persoană care avea un comportament suspect. În acelaşi timp au fost anunţate şi organele de poliţie. În scurt timp, la faţa locului s-au prezentat organele de poliţie care au stabilit identitatea persoanei imobilizată de martori, constatând că este inculpatul Ş.S.
 
Deşi iniţial Ş.S. se oprise pentru a vorbi cu cei doi martori, în momentul în care i s-a spus că va fi condus la sediul poliţiei, Ș.S. a fugit. Martorul C. A. a alergat cca 400 de metri după Ș.S. reuşind să-l prindă, imobilizându-l până la sosirea organelor de poliţie. Deşi la momentul depistării nu se cunoştea, telefonul mobil, cele 5 monede şi lanterna marca Police proveneau din săvârşirea a trei fapte de furt din locuinţă, şi anume monedele fuseseră sustrase chiar în noaptea depistării, cu puţin timp înainte, din locuinţa persoanei vătămate M. A., telefonul fusese sustras în noaptea de 11/12.12.2018 din locuinţa persoanei vătămate C. M., iar lanterna marca Police fusese sustrasă în noaptea de 25/26.12.2018 din locuinţa persoanei vătămate L. L.
 

Seria de spargeri din preajma Crăciunului

 

În fapt, în noaptea de 26/27.12.2018, în jurul orei 1.00, persoana vătămată M. A. a adormit, dar nu înainte de a asigura poarta de acces în curte, precum şi uşa de acces în imobilul unde locuieşte. Totodată, persoana vătămată a mai precizat că în aceeaşi curte mai deţine un imobil, în care nu locuieşte nimeni, având de asemenea uşa asigurată. În dimineaţa zilei de 27.12.2018, în jurul orei 8:00, persoana vătămată s-a trezit şi, mergând către celălalt imobil din curte, a constatat că geamul de la uşa de acces este spart. Verificând vizual interiorul imobilului respectiv, a observat că bunurile erau răvăşite, dar fără a constata la acel moment sustragerea vreunui bun. Având în vedere aceste aspecte, persoana vătămată a realizat că a fost victima unei infracţiuni de furt, şi a anunţat organele de poliţie.
 
Ulterior, la câteva zile după plecarea organelor de poliţie, în timp ce-şi punea în ordine bunurile răvăşite, persoana vătămată a constatat că în noaptea de 26/27.12.2018, dintr-o cutie metalică i-au fost sustrase mai multe monede din metal argintiu, ce aveau imprimate pe ele portretele unor regi, iar ca element de particularitate, pe una dintre monede era lipit cu ceară, moţul de păr, păstrat de părinţi de la botezul fratelui său. Având în vedere că în noaptea depistării, 27.12.2018, inculpatul Ș. S. avea asupra sa, 5 monede de culoare argintie, ieşite din uz, organele de poliţie au procedat la prezentarea către persoana vătămată M. A. a modelor respective.

 
În fapt, în seara de 26.12.2018, în jurul orei 19 00 , persoana vătămată F. V. a asigurat poarta de acces în curte, după care a intrat în locuinţă, iar în jurul orei 00:00, a adormit. În jurul orei 02:20, persoana vătămată a auzit un zgomot puternic de geam spart, dinspre uşa de acces în locuinţă, şi alertat de zgomotul respectiv s-a trezit şi a mers să verifice exact sursa zgomotului. Ajungând în holul locuinţei a observat că într-adevăr geamul uşii de acces era spart, pe podea fiind cioburi de sticlă, dar şi o unealtă metalică, mai exact o cheie franceză, folosită la spargerea geamului. În timp ce verifica dacă i-au fost sustrase bunuri din locuinţă, persoana vătămată a auzit mai multe strigăte pe stradă, şi a ieşit în poarta locuinţei. În acel moment a observat că mai mulţi tineri alergau după o persoană de sex bărbătesc, pe care au prins-o la un moment dat.
 
Întrucât la faţa locului au ajuns şi organele de poliţie, persoana vătămată a mers către aceştia şi le-a comunicat că în urmă cu puţin timp, persoane necunoscute i-au pătruns în curtea locuinţei, şi cu ajutorul unui obiect metalic i-au spart geamul uşii de acces, pentru a-i pătrunde în locuinţă să sustragă bunuri. Aşa cum rezultă din mijloacele de probă expuse anterior, tinerii observaţi de F. V. erau martorii Z. A. şi C. A. care îl alergau şi ulterior imobilizau pe inculpatul Ș. S. în noaptea de 27.12.2018.
 
În fapt, în noaptea de 27.12.2018, în jurul orei 00 40, persoana vătămată B. M. a adormit. La scurt timp după ce a adormit, a auzit zgomote în holul din faţa camerei unde dormea, auzind totodată uşa metalică de acces în locuinţă, deschizându-se. Iniţial, zgomotul nu a neliniştit-o întrucât bănuia că zgomotele erau produse de fiul său, care locuieşte în acelaşi imobil. Imediat a observat că în hol se afla un bărbat, care lumina cu o lanternă, şi căreia i s-a adresat spunându-i să stea liniştită. Atunci a strigat la fiul său, care ieşind din camera lui, a întrebat-o ce se întâmplă.
 
Persoana vătămată a realizat în acel moment că bărbatul care lumina cu lanterna în holul locuinţei, era un hoţ, care de asemenea a şi fugit din locuinţă, în timpul în care B. M. a strigat la fiul său. Conştientizând că bărbatul care o “vizitase” în timpul nopţii, era un hoţ, persoana vătămată a verificat imediat bunurile din locuinţă, ocazie cu care a observat că de pe o noptieră îi fusese sustras un portofel ce conţinea mai multe documente, precum şi un hard disk aflat pe aceeaşi noptieră.
 

A mai dat spargeri şi înainte de sărbători

 
În fapt, în seara de 18.12.2018, în jurul orei 20.50, persoana vătămată S.S. se afla la domiciliu împreună cu ceilalţi membri ai familiei. La un moment dat a sesizat că uşa de la intrarea în locuinţă este deschisă, motiv pentru care a ieşit din locuinţă, şi a observat că un bărbat necunoscut care fugea din curtea imobilului său, a reţinut că individul era mic de înălţime, fără a mai reţine şi alte semnalmente. Revenind în locuinţă, şi având convingerea că bărbatul care fugise din curtea sa, era un hoţ care i-a şi pătruns în imobil, pe uşa de acces neasigurată, şi-a verificat bunurile, ocazie cu care a constatat că dintr-o haină aflată în cuierul de la intrare, i-a fost sustras un portofel ce conţinea suma de 400 lei şi acte de identiate. Locuinţa este prevăzută cu sistem de supraveghere video, astfel că persoana vătămată a pus la dispoziţia organelor de poliţie imaginile înregistrate în seara de 18.12.2018, din jurul orei 20:50.
 
În fapt, în noaptea de 12.12.2018, în jurul orei 00:30 , persoana vătămată C. M. a adormit în locuinţa sa, unde se mai afla şi C. M., mama acestuia. În jurul orei 01 30 , C. M. a fost trezit de către mama sa, care i-a spus că a surprins un bărbat în locuinţă, şi totodată l-a întrebat pe fiul său dacă mai are telefonul mobil. În acel moment C. M. a verificat noptiera pe care îşi lăsase telefonul marca Huawei, la încărcat, şi a constatat că telefonul nu mai era. În continuare, C. M. i-a povestit fiului său că în urmă cu puţin timp a observat în holul locuinţei, un bărbat necunoscut. Observându-l, l-a întrebat pe acesta ce caută, însă bărbatul i-a făcut semn să nu mai vorbească, după care a părăsit locuinţa în fugă. Verificând toate camerele locuinţei, C. M. a constatat că bărbatul respectiv mai sustrăsese şi un telefon marca Nokia, care aparţinea mamei sale, şi suma de 260 lei.
 
În fapt, în noaptea de 12.12.2018, în jurul orei 02:00 , persoana vătămată B. V. se afla în locuinţa sa şi se uita la televizor. La un moment dat a auzit zgomote provenite din holul locuinţei, şi mergând să verifice sursa zgomotului a observat că în hol se afla un bărbat necunoscut, care observând la rândul său prezenţa persoanei vătămate, a fugit. Din declaraţia persoanei vătămate, rezultă că bărbatul care a pătruns în locuinţa sa, era de înălţime medie, statură atletică, îmbrăcat cu o geacă şi o pereche de pantaloni, de culoare închisă, iar pe cap avea un fes, de asemenea de culoare închisă.
 
În urma investigaţiilor efectuate, s-a constatat că în dreptul imobilului persoanei vătămate B. V. se aflau amplasate camere de supraveghere video, unde în urma vizionării acestora, s-a constatat faptul că la ora reală 02:16 (ora afişată 03:24), o persoană de sex bărbătesc, ce corespunde ca şi trăsături cu cele descrise de către C. M. a escaladat poarta de acces în imobilul persoanei vătămate B. V. însă la scurt timp, a revenit, escaladând gardul spre exterior, după care a fugit de la faţa locului. Întrucât persoana surprinsă de camerele de supraveghere video, care a intrat în locuinţa persoanei vătămate B. V. corespunde descrierii bărbatului surprins de C. M., aceasta din urmă a fost invitată la sediul Postului de Poliţie Tuzla unde fiindu-i arătate imaginile video mai sus menţionate, a susţinut că este acelaşi individ.
 
Fiind audiat în data de 11.02.2019, inculpatul a recunoscut săvârşirea celor două infracţiuni de furt calificat, comise pe raza localităţii Tuzla din judeţul Constanţa, declarând că: ” ... am plecat cu un microbuz în loc. Tuzla cu intenţia de a pătrunde în case şi de a sustrage bunuri. Am aşteptat să se înnopteze şi apoi am intrat într-o curte pe o poartă care era deschisă. Apoi am intrat în casă, pe o uşă care nu era încuiată. În holul casei, într-un cuier, am găsit o geantă de damă pe care am luat-o, am ieşit în curte şi am căutat în ea găsind o sumă mică de bani, în jur de 200 de lei. Într-o altă cameră am vazut o bătrână care dormea, iar de sub perna ei am sustras un telefon marca Nokia, model mai vechi, cu taste. Am intrat apoi într-o altă cameră, în care dormea un bărbat, şi am furat un telefon cu ecran de dimensiuni mari de pe o noptieră şi un portofel.
 
În timp ce căutam în portofel bani, s-a trezit bătrâna şi a venit spre mine, întrebându-mă ce fac. În acel moment am plecat, fără să spun nimic. După aceea, am mers pe străzile din Tuzla pentru a căuta alte case în care să intru să sustrag bunuri. Am sărit într-o curte, escaladând gardul, iar când am intrat în holul casei, pe uşa găsită descuiată, am simţit că locatarii s-au trezit şi am fugit, sărind gardul înapoi, în stradă. Am fugit până în colţul străzii şi am rămas acolo să văd ce se întâmplă. După puţin timp am vazut că din curte au ieşit doi bărbaţi şi atunci am fugit, părăsind în grabă zona”.
 

A luat telefoane, bijuterii, ceasuri...

 
În fapt, persoana vătămată C. M.T. a declarat că locuieşte în imobilul din mun. Constanţa, împreună cu familia sa, iar în data de 11.12.2018, în jurul orelor 01.30, el şi prietena sa, s-au culcat, punând pe o masă din cameră ceasul său de mână, marca Police, 5 inele, un telefon mobil marca Samsung Galaxy S6 Edge, utilizat cu cartelă, şi un telefon mobil marca Allview P7 Pro, utilizat cu cartela cu numărul de apel xxxxxxxxxx, iar pe un fotoliu au lăsat un rucsac şi o poşetă.
 
În jurul orei 02.00 a fost trezit de prietena sa care i-a spus că în camera lor a intrat un individ care le-a sustras bunurile de pe masă şi de pe fotoliu. Cu privire la persoana care în cauză, i-a spus că aceasta era de statură medie, era îmbrăcată cu o jachetă neagră, avea un fes pe cap şi a folosit o lanternă pentru a lumina în cameră.
 
Ridicându-se din pat, a aprins luminile în casă şi a observat că şi uşile celorlalte încăperi erau deschise. Trezindu-se şi ceilalţi membri ai familiei sale, au constatat că în sufragerie un sertar de la mobilier era deschis, iar din camera mamei sale lipsea o poşetă din piele ecologică de culoare neagră. De asemenea, au constatat că rucsacul şi poşeta prietenei sale se aflau la parter, pe pardoseală, având bunurile din interior răvăşite, iar dintr-un portmoneu îi lipsea suma de 500 de lei.
 
Deplasându-se şi în celelalte camere, au văzut că sertarele erau deschise, iar pe pardoseală se aflau, împrăştiate, mai multe obiecte. Dintr-o casetă au observat că lipsesc bijuterii din aur în greutate de aproximativ 6 grame, iar din camera în care dormea bunica sa, C. N. a constatat lipsa unui telefon marca Nokia 2, utilizat cu cartela cu numărul de apel xxxxxxxxxx. Din locuinţă au mai observat lipsa unui telefon mobil marca Huawei Y6, utilizat de tatăl său cu cartela cu numărul de apel xxxxxxxxxx.
 

Ce a declarat inculpatul

 
Fiind audiat în data de 11.02.2019, inculpatul Ș.S. a recunoscut săvârşirea faptei din noaptea de 10/11.12.2018, declarând că: “în noaptea respectivă am ales să dau spargeri la întâmplare, după ce am observat că era o casă cu etaj. Am mers la poartă, am tras de zăvor şi după ce am văzut că este închis, am pătruns în curte sărind gardul. Am intrat apoi în casă, pe uşa găsită descuiată şi am început să caut bunuri prin încăperi. În casă dormeau mai multe persoane şi am încercat să nu fac zgomot pentru a nu-i trezi. Îmi amintesc că, din camerele în care dormeau persoanele în cauză am luat trei telefoane, bijuterii din aur şi din argint, un ceas de mână bărbătesc şi o poşetă de damă. De aici am plecat acasă, la locuinţa lui Ș. G. unde stăteam cu chirie. În acea zi, deoarece nu aveam bani pentru chirie, i-am dat două dintre telefoane lui Ș. G. în contul sumei de 400 de lei, în prezenţa concubinei mele M. R., cu care locuiam împreună”.
 

Defectul care l-a dat de gol

 
În fapt, în noaptea de 04/05.12.2018, în jurul orei 02 50, persoana vătămată D. G., care dormea în locuinţa sa, a fost trezită de un zgomot, şi imediat a observat în camera unde dormea, o lumină de lanternă. A strigat la persoana respectivă, care în scurt timp a ieşit fugind din locuinţă. Imediat după ce persoana respectivă a ieşit din locuinţă, D. G. a constatat că de pe o masă i-a fost sustras telefonul mobil şi portofelul. Cu ocazia activităţilor desfăşurate, au fost ridicate mai multe înregistrări video, ce surprind aspecte în legătură cu furtul comis în dauna persoanei vătămate D. G. În urma vizionării înregistrărilor video de pe cele trei suporturi optice ridicate, s-a constatat că persoana surprinsă în imagini este inculpatul Ș. S. care la data şi ora săvârşirii faptei se află în câmpul infracţional. Tot cu ocazia vizionării imaginilor se observă faptul că, inculpatul Ș.S. are un defect la mers în sensul că, în timpul mersului, piciorul stâng este flexat normal iar laba piciorului calcă drept iar piciorul drept este flexat normal însă laba piciorului calcă pe sol în lateral/spre exterior.
 
Ceasuri scumpe şi prejudicii imense
 
În fapt, la data de 22.12.2018, persoana vătămată L. L. a plecat din mun. Constanţa lăsându-l pe fratele său, L. I. să se îngrijească de locuinţa sa. În data de 25.12.2018, L. I. a fost la locuinţa fratele său, pentru a hrăni pisica, iar în jurul orei 09:20 acesta a plecat de la locuinţă, fără a constata nereguli. În data de 26.12.2018, în jurul orei 16:40, a revenit la locuinţa iar după ce a verificat vizual imobilul, a constatat că geamul ferestrei de la sufragerie este spart. Având în vedere aspectele constatate, L. I. l-a contactat telefonic pe L. L. acesta din urmă rugându-l pe fratele său să pătrundă în locuinţă şi să verifice dau au fost sustrase bunuri sau valori. În urma verificării bunurilor, numitul L. I. a constatat lipsa sumei de 2200 lei, anunţând organele de poliţie cu privire la acest aspect. Fiind audiat în data de 12.02.2019 în calitate de persoană vătămată, numitul L. L. a precizat că îşi însuşeşte plângerea formulată de fratele său, precizând în plus faptul că în data respectivă i-a fost sustrasă, pe lângă suma de bani, şi o lanternă marca Police.
 
Având în vedere că în momentul depistării din data de 26/27.12.2018, asupra inculpatului Ș. S. a fost identificată şi o lanternă marca Police, s-a procedat la prezentarea lanternei respective către persoana vătămată L. L. ocazie cu care acesta a precizat fără nicio ezitare că lanterna respectivă îi aparţine, şi este cea sustrasă din locuinţa sa în perioada 25.12.2018 – 26.12.2018, fiindu-i restituită în data de 12.02.2019.
 
În fapt, în data de 30.11.2018, persoana vătămată M. S.C. a plecat de la domiciliu, rugându-l pe cumnatul său G. G. care locuieşte în aceeaşi curte, să-i asigure uşa de acces în locuinţă. Acesta a asigurat uşa de acces cu cheia, seara în jurul orei 21:00. În dimineaţa zilei de 01.12.2018, în jurul orei 06:45, G. G. a constatat că uşa de acces în locuinţa lui M. S.C. este deschisă, iar bunurile din interior erau răvăşite. Astfel l-a contactat pe cumnatul său şi l-a anunţat cu privire la acest aspect. În după-amiaza zilei de 01.12.2018, persoana vătămată M. S.C. a ajuns la domiciliu, şi după ce şi-a verificat bunurile din locuinţă a constatat lipsa mai multor ceasuri de mână, mărcile Fossil, Atlantic, Aviator şi Doxa a cantităţii de cca 40 gr. bijuterii din aur şi mai multe bijuterii din argint.
 
Pe cale de consecinţă, instanţa, în baza art. 19 C. proc. pen. coroborat cu art. 1349 şi urm. C. civ., va admite acţiunile civile exercitate în cauză şi va oblig a pe inculpatul Ș. S. la plata: sumei de 500 lei către partea civilă M. A., sumei de 200 lei către partea civilă F. V., sumei de 150 lei către partea civilă B. M., sumei de 500 lei către partea civilă S. S., sumei de 3.330 lei către partea civilă C. M., sumei de 2.000 lei către partea civilă C. M.T., sumei de 1.500 lei către partea civilă D. G., sumei de 2.500 lei către partea civilă L. L., sumei de 500 lei către partea civilă I. M., sumei de 18.000 lei către partea civilă M. S.C.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În ConstanțaCercetat pentru de lovire și alte violențe. Bărbatul nu era la primul conflict cu legea

19 Apr 2024 270

Termen nou în dosarul lui Vlad Pascu Tatăl lui Sebi, plin de durere- „Nu mai am nici o speranță” (VIDEO)

18 Apr 2024 527

UPDATE Demonstrație în memoria victimelor accidentului de la 2 Mai, la Judecătoria Constanța (FOTO+VIDEO)

16 Apr 2024 876

Justiție Constanța Proces între primarul municipiului și Profi Rom Food SRL. Dosarul, pe rolul Judecătoriei

15 Apr 2024 478

Amânare de pronunțare în dosarul unui fost angajat al ISU Dobrogea, acuzat de agresiune sexuală şi racolarea minorilor în scopuri sexuale!

15 Apr 2024 322

„Maurul și-a făcut datoria, maurul poate să plece” Asociația care în 2020 îl făcea primar pe Vergil Chițac a cerut dizolvarea la Judecătorie!

14 Apr 2024 921

Primarul municipiului Constanța, în instanță cu o cramă. Dosarul, pe rolul Judecătoriei

12 Apr 2024 552

Dosarul se află la Tribunalul Constanța Termica Distribuție Năvodari SRL vrea să scape de o amendă redusă la jumătate, primită de la Garda de Mediu

12 Apr 2024 560

Judecătorii din Constanța îi permit lui Dan Diaconescu să plece în Bulgaria, la Nisipurile de Aur! (MINUTĂ)

09 Apr 2024 620

Știri justiție Constanța Curtea de Apel Constanța solicită CSM delegarea unui magistrat de la Judecătoria Galați la Judecătoria Medgidia

09 Apr 2024 449

Marius Cătălin Croitoru, preșdintele Judecătoriei Medgidia, propus vice în continuare al Tribunalului Constanța

08 Apr 2024 456

Apelul formulat de Primăria Mangalia în procesul cu Garda Natională de Mediu - Serviciul Comisariatul Județului Constanța, respins de judecători

06 Apr 2024 541

Justiție Constanța Vești bune pentru credincioși! Decizie de ultimă oră privind soarta Bisericii Izvorul Tămăduirii de la Macul Roșu

05 Apr 2024 876

Știri Constanța Un bărbat de 39 de ani, urmărit pentru furt calificat, încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă

03 Apr 2024 462

Bărbat cercetat după ce a condus cu permisul suspendat și a fugit la apariția polițiștilor

03 Apr 2024 381