Medgidia. Copii trimiși în judecată!

Foto cu rol ilustrativ!

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au dispus trimiterea în judecată a doi inculpaţi minori (fiecare în vârstă de 16 ani), acuzați de comiterea infracţiunii de furt calificat.
 
Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat că, în noaptea de 04/05.11.2022, în intervalul orar 23.30-23.50 inculpaţii au pătruns, prin forțarea unei uși de acces, în incinta  Sălii de Sport „Iftimie Ilisei”, din mun. Medgidia, de unde au sustras un sac pentru mingi și o cutie din carton de culoare albă care ar fi conţinut o boxă tip Bluetooth.
 
În continuare, aceştia au spart geamul unui tonomat montat în incinta Sălii de Sport „Iftimie Ilisei” aparținând persoanei vătămate G. G. Ș. II, de unde au sustras dulciuri și băuturi răcoritoare, pe care le-au transportat în sacul sus-menţionat.
 
Prin faptele comise, inculpaţii au creat persoanei vătămate Clubului Sportiv Medgidia, un prejudiciu în valoare de aproximativ 5.000 de lei, iar persoanei vătămate (...), un prejudiciu în valoare de 1320 de lei.
 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă reprezintă etape şi măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatoriului, activităţi ce nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Copii trimiși în judecată la Medgidia! Procesul amânat

15 Sep 2023 718