Medicul ginecolog Deniz-Taniure Dumitrache, condamnat

Tribunalul Tulcea a admis acordul de recunoastere a vinovatiei încheiat de DNA – Serviciul Teritorial Constanta cu medicul ginecolog Deniz-Taniure Dumitrache, fost director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea.

Pe cale de consecință, instanța a dispus condamnarea medicului la o pedeapsa de trei ani de închisoare cu suspendarea sub supraveghere.  

Tribunalul i-a interzis inculpatei exercitarea drepturilor prevazute de art. 66, alin. 1, lit. a, b si g c.pen. (dreptul de a ocupa funcția de director medical al Spitalului Județean de Urgența Tulcea și de a exercita meseria de medic) pe o durata de 2 ani.

„Interzice inculpatei Dumitrache Deniz Taniure exercitarea drepturilor prevazute de art. 66, alin. 1, lit. a, b si g c.pen. (dreptul de a ocupa funcția de director medical al Spitalului Județean de Urgența Tulcea și de a exercita meseria de medic), ca pedeapsa accesorie“, potrivit minutei judecătorești.

„Pe durata termenului de supraveghere, inculpata Dumitrache Deniz Taniure trebuie sa respecte urmatoarele masuri de supraveghere: a) sa se prezinte la Serviciul de probatiune Tulcea, la datele fixate de acesta; b) sa primeasca vizitele consilierului de probatiune desemnat cu supravegherea sa; c) sa anunte, în prealabil, schimbarea locuintei si orice deplasare care depaseste 5 zile; d) sa comunice schimbarea locului de munca; e) sa comunice informatii si documente de natura a permite controlul mijloacelor sale de existenta. În temeiul art. 93, alin. 2, lit. b c.pen.; Impune inculpatei Dumitrache Deniz Taniure sa urmeze un program de reintegrare sociala derulat de Serviciul de probatiune Tulcea. În temeiul art. 93, alin. 3 c.pen.; Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata Dumitrache Deniz Taniure va presta o munca neremunerata în folosul comunitatii în cadrul Spitalului Județean de Urgența Tulcea – Secția Psihiatrie sau în cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Tulcea, pe o perioada de 60 de zile. Constata încetata de drept masura controlului judiciar luata fata de inculpata Dumitrache Deniz Taniure. În temeiul art. 289, alin. 3 c.pen., rap. la art. 112, alin. 1, lit. e c.pen.; Dispune confiscarea sumei de 2.500 lei dobândita prin comiterea infracțiunii“conform deciziei magistraților.

Fostul director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Tulcea a fost arestat preventiv la jumătatea lunii octombrie 2019 de Tribunalul Tulcea, la solicitarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Recunosc comiterea faptelor“ Un cunoscut medic ginecolog a bătut palma cu DNA Constanța! Date din acordul de recunoaștere a vinovăției (document)

24 Jan 2020 6351

Acord de recunoaştere a vinovăţiei Medicul ginecolog Deniz-Taniure Dumitrache a bătut palma cu procurorii DNA Constanţa

14 Jan 2020 4208

Dosar preluat de la Tulcea! DNA Constanţa anchetează un medic ginecolog pentru luare de mită

25 Nov 2019 3518

Directorul medical al Spitalului Judeţean Tulcea Medicul ginecolog Deniz Taniure Dumitrache, eliberat din arest (document)

15 Nov 2019 4996

Medicul ginecolog Deniz-Taniure Dumitrache rămâne în arest (minută)

22 Oct 2019 2533

Azi se decide, la Constanţa, libertatea medicului ginecolog Deniz-Taniure Dumitrache

22 Oct 2019 5702