Justitie

Medicul homeopat Victor Emanuel Boţ rămâne în spatele gratiilor

Medicul homeopat Victor Emanuel Boţ, de 39 de ani, din Constanţa, acuzat de viol, rămâne în spatele gratiilor. Decizia este definitivă și a fost luată de Iuliana Radu, judecător al Tribunalului Constanța, care a anulat decizia judecatorului Alexnadru Arhip, din Judeătoria Constanța, care hotarâse plasarea sub control judiciar al lui Boț. 

Victor Emanuel Boţ a fost trimis în judecată de procurorul Viorel Gabriel Teliceanu, în prezent procuror-şef al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.
 
În rechizitoriu, procurorul arată că, „în ziua de 16.05.2016, între orele 17.00 şi 18.00, în timp ce persoana vătămată, I.T.M., în vârstă de 11 ani, se afla pentru tratament, efectuând o şedinţă de reflexoterapie la cabinetul situat în municipiul Constanţa, strada Flămânda, inculpatul Boţ Victor Emanuel, profitând de calitatea sa de medic, a constrâns persoana vătămată, abuzând de încrederea şi influenţa sa asupra victimei, să se supună unui act sexual oral realizat de inculpat asupra victimei, totodată penetrând-o parţial cu degetul în vagin, fără a-i provoca deflorarea“.
 
De asemenea, „în perioada septembrie 2015 - mai 2015, la diferite intervale de timp şi în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale, în timp ce persoana vătămată R.D., în vârstă de 13 ani, se afla pentru tratament, efectuând în acest sens mai multe şedinţe de reflexoterapie la cabinetul situat în municipiul Constanţa, strada Flămânda, inculpatul Boţ Victor Emanuel, profitând de calitatea sa de medic, a constrâns persoana vătămată, abuzând de încrederea şi influenţa sa asupra victimei, să se supună unui act sexual oral realizat de inculpat asupra victimei, totodată penetrând-o parţial cu degetul în vagin, fără a-i provoca deflorarea, ejaculând asupra victimei“, se mai arată în rechizitoriu.
 
Mai mult decât atât, „în data de 31.05.2016, în jurul orei 18.00, în timp ce persoana vătămată P.M.T., în vârstă de şapte ani, se afla pentru o consultaţie la cabinetul medicului Boţ Victor Emanuel, din Constanţa, strada Flămânda, inculpatul Boţ Victor Emanuel s-a dezbrăcat şi şi-a expus organele genitale în faţa persoanei vătămate“, au conchis procurorii.
 
De menţionat că judecătorul Alexandru Bogdan Arhip a mai dispus în trecut eliberarea din arest a medicului Boţ, însă Tribunalul Constanţa i-a anulat decizia şi a hotărât menţinerea inculpatului în stare de arest preventiv.
 
Sursa foto: Facebook

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.