Militar prins băut la volan, în Eforie. Ce alcoolemie avea


Un militar din Constanța a fost prins băut la volan! Totul s-a întâmplat la jumătatea lunii iulie 2018, pe raza localității Eforie Nord. Atunci, organele de poliție din cadrul IPJ Constanța – Serviciul Rutier l-au depistat pe inculpat, în localitatea Eforie Nord, în timp ce conducea din direcția orașului Techirghiol, spre DN 39, un autoturismul marca Opel. Militarul a fost testat cu aparatul etilotest marca Drager, valoare indicată a fost de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Inculpatul a declarat că regretă săvârșirea faptei și a încheiat cu procurorul militar un acord de recunoaștere a vinovăției. Militarul a acceptat pedeapsa de un an închisoare cu amânare, pe un termen de supraveghere de doi ani.


Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul va respecta următoarele măsuri de supraveghere: să se prezinte la serviciul de probațiune la dat ele fixate de acesta, să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea sa, să anunțe, în prealabil, schimbarea locuinței și orice deplasare care depășește 5 zile precum și întoarcerea, să comunice schimbarea locului de muncă, să comunice informații și documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existență.


Militarul a mai fost obligat să execute, pe perioada termenului de supraveghere, obligația prestării unei munci neremunerate în folosul comunității, pe o durată de 60 de zile.


Dosarul privind acordul de recunoaștere a vinovăției se află pe rolul Curții Militare de Apel București.


Citește și

MApN, dat în judecată de un subofițer constănțean, pentru plata a 29 de solde ale funcției de bază. Cum s-a terminat procesul


Militarul din Constanța condamnat pentru că a tras cu pistolul într-un bichon, nemulțumit de pedeapsă

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Militar de la UM 01853 Capu Midia, prins băut la volan!

11 Nov 2021 3535