Militarul care ar fi stropit cu benzină o farmacistă în Constanţa rămâne sub control judiciar (video)

Fostul militar de la UM 01463 rachete Floreşti-Cluj detaşat la Constanţa, suspectat că, în octombrie 2016, ar fi stropit cu benzină o farmacistă din cartierul Km 5, rămâne sub control judiciar!
 
Decizia a fost luată de judecătorul Valentin Ticea, din Judecătoria Constanţa, care a constatat legalitatea şi temeinicia controlului judiciar dispus prin Ordonanţa nr. 902/P/2016 din data de 8.10.2016 a Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, faţă de inculpat.
 
„Menţine controlul judiciar faţă de inculpat, până la o nouă verificare, cel mai târziu la data de 13.05.2017. Respinge ca neîntemeiată cererea privind revocarea măsurii controlului judiciar“, potrivit minutei judecătoreşti.
 
Hotărârea nu este definitivă şi poate fi atacată la Tribunalul Constanţa.
 
Amintim că fostul militar a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa pentru că, în octombrie 2016, ar fi stropit cu benzină o farmacistă din cartierul Kilometrul 5. Iniţial, dosarul a fost instrumentat de procurorii din cadrul Parchetului Militar, însă cauza a fost trimisă spre soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa pentru că bărbatul nu mai face parte din rândul militarilor.
 
„A intrat pur şi simplu în farmacie, eu nu eram atentă, şi, dintr-o dată, a aruncat cu benzină pe mine. Am început să ţip, am intrat în panică. Băieţii de afară au auzit, au alergat după el, l-au imobilizat, a venit între timp şi firma de pază... A spus că vrea bani. Că are un credit în franci elveţieni pe care nu mai are cu ce să-l plătească şi că vrea bani“, a mărturisit farmacista.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Gata! Judecata s-a terminat Ce pedeapsă credeţi că a primit militarul care a stropit cu benzină o farmacistă din Constanţa

19 Nov 2017 4457

Farmacistă din cartierul Km 5, stropită cu benzină de un fost militar. Ce au decis judecătorii Curţii de Apel

07 Sep 2017 2229

O farmacistă din cartierul Km 5, stropită cu benzină. Procurorii sunt nemulţumiţi. Dosarul va fi redeschis

03 Jul 2017 1844

Scene de groază într-un cartier din Constanţa! Militarul care a stropit cu benzină o farmacistă şi a ameninţat-o că-i dă foc, condamnat (video)

26 Jun 2017 6287

O farmacistă din Constanţa a tras o sperietură soră cu moartea! Judecătorii au stabilit primul termen în dosar (video)

01 May 2017 3742

Bărbatul care a stropit cu benzină o farmacistă în Constanţa, plasat sub control judiciar

08 Oct 2016 2017