Mobitom SA şi SC Onix Sercom au fuzionat prin absorbţie

Tribunalul Constanţa a admis cererile formulate de SC Mobitom SA, cunoscută în mediul de afaceri constănţean pentru contractele bifate de-a lungul anilor cu autorităţile locale, şi SC Onix Sercom SRL. Pe cale de consecinţă, instanţa a dispus înscrierea în Registrul Comerţului a menţiunilor privind fuziunea, prin absorbţie, a SC Mobitom SA, societatea absorbantă, şi a SC Onix Sercom SRL, societate absorbită.
 
Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, consultat la 17 septembrie, Mobitom SA a fost înfiinţată în anul 1991 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Ion Roată. Capitalul social subscris, de 2.250.542,5 lei, integral vărsat, este compus din 900.217 acţiuni.
 
Ca Asociat Persoană Fizică apare SC Five-Holding SA, cu 98,678% din capitalul social, şi Listă Acţionari, cu 1,322% din capitalul social. Administratorii firmei Mobitom SA, care se ocupă de fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice, sunt Valentin Boroş, David Sişu şi Valentin Ciuceanu (director general).
 
Aşa cum arătam şi în ediţiile anteriore, Five-Holding SA a luat fiinţă în anul 1998. Capitalul social subscris, de 1.550.000 de lei, integral vărsat, este compus din 6.200 de acţiuni. Acţionar Persoană Juridică este societatea Ditline Investments Ltd, cu sediul în Cipru, care deţine 86% din capitalul social. Acţionari persoane fizice sunt Ionuţ Oancea, Rareş Drăistaru-Oancea, Oana Drăistaru-Oancea şi Alexandru Oancea, fiecare cu 3,5% din capitalul social. Persoane împuternicite sunt Victor Fedul, Gabriel Culea, SC Anirva Manager SRL, reprezentată prin Valentin Ciuceanu. Five-Holding SA desfăşoară activităţi de comerţ cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare.
 
Potrivit Registrului Comerţului, firma Onix Sercom a luat fiinţă în anul 2000 şi are sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Ion Roată. Capitalul social subscris, de 500 de lei, integral vărsat, este compus din 50 de părţi sociale. Asociat unic este Mobitom SA. Valentin Ciuceanu este administratorul firmei. Onix Sercom are ca obiect de activitate comerţul cu ridicata al produselor chimice.

Citeşte şi:

Constanța. Ați mai fost prin Parcul de la Primărie? Am fost noi. Iată cum arată. Umbrare, foișoare, bănci noi, aparate de fitness, locuri de joacă (galerie foto)

Când se va finaliza reabilitarea în totalitate Se reiau lucrările la Podul de la Butelii. De ce au fost întrerupte (galerie foto)

Ce pun la cale Five-Holding SA, Mobitom SA, Sigma Trading SA şi Onix Sercom SRL? Cinci blocuri cu 11 etaje fiecare. Unde vor fi ridicate? (document)


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

PUZ-ul iniţiat de Five-Holding pentru teritoriul delimitat de Marvimex şi strada Eliberării, la mâna Comisiei tehnice de urbanism (document)

17 Sep 2018 4189

Cartier rezidenţial în zona magazinului Brick Raportul consultării publicului pentru PUZ-ul iniţiat de Five-Holding SA, Mobitom SA şi Sigma Trading SA, făcut public de Primăria Constanţa (document)

30 Jul 2018 4272

Cum va arăta cartierul rezidenţial din zona magazinului Brick? Cui aparţine şi ce paşi sunt de făcut (document)

06 Jun 2018 10161

Ce patrimoniu a preluat Mobitom SA de la Onix Sercom SRL după fuziunea prin absorbție

14 Nov 2017 2020

Un nou cartier rezidenţial în zona magazinului Brick? Blocuri de 11 etaje, spaţii comerciale şi parcare multietajată (document)

21 Oct 2016 11908