Modificări semnificative în conducerea unor sindicate importante. Cine este noul lider de sindicat de la Administraţia Porturilor

Pe rolul Judecătoriei Constanţa au fost înregistrate, la data de 7 mai 2019, două dosare privind modificarea compunerii organelor de conducere a sindicatelor CN APM, respectiv ARSVOM.
 
Astfel, la ARSVOM a fost reales ca lider de sindicat Lucian Boris, însă un vicepreşedinte şi secretarul sindicatului au fost schimbaţi. Alegerile pentru acest sindicat au avut loc la data de 5 aprilie 2019.
 
La CN APM, liderul de sindicat a fost schimbat, asta după ce Marin Stoian a ieşit la pensie. Noul lider de sindicat este Sergiu Brătulescu, descris de apropiaţi ca „un tânăr cu ambiţii mari”.
 
„A fost un referendum de alegeri în perioada 16-18 aprilie. Noi ne-am modificat statutul anterior în luna martie, apoi am organizat alegerile. Astfel încât fiecare membru de sindicat a putut vota preşedintele, secretarul general şi vicepreşedintele din secţiunea din care fiecare face parte. Până acum, se vota prin reprezentanţi. Acum a fost un referendum pe 3 zile, fiecare cu urnă de vot, fiecare membru de sindicat a putut veni, a primit buletin de vot şi şi-a putut exercita dreptul de la alegeri. Noi sperăm să fie schimbate lucrurile în bine. Dacă preşedintele României poate fi ales de 10-11 milioane, nu cred că ar fi o problemă ca liderul de sindicat să fie ales uninominal de peste 500 de oameni”, a declarat Sergiu Brătulescu, pentru ZIUA de Constanţa.
 
De altfel, sindicatul celor de la CN APM s-a retras din Federaţia Trans-Conex, unde făcea parte alături de sindicatul ARSVOM, mutându-se într-o altă federaţie. Liderul sindicatului din cadrul ARSVOM a punctat pentru cotidianul ZIUA de Constanţa că îl cunoaşte pe noul lider al sindicatului CN APM. „Ne cunoaştem cu domnul Sergiu, am o impresie foarte bună despre el. Este OK. Depinde şi de cei care sunt pe lângă el. Trebuie să faci o echipă, nu poţi lucra de unul singur”, a punctat Lucian Boris. Singurul regret al acestuia a fost că cei de la CN APM au părăsit federaţia.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Judecători și procurori stagiari la Constanța și Tulcea! Au absolvit INM cu medii peste 8, au fost notați și cu 10 la Organizare Judiciară! (DOCUMENTE)

29 Mar 2024 104

Judecătoria Constanța a anulat acțiunea deschisă de Asociația Composesorală Borșa! Taxa de timbru pentru proces era de circa 475.000 de euro (MINUTA)

28 Mar 2024 433

Constanța Șofer beat și fără permis condamnat definitiv la închisoare

27 Mar 2024 562

Exclusiv Valul nou în magistratură! Cine sunt și de unde vin noii judecători din Constanța și Tulcea. Lista (DOCUMENT)

26 Mar 2024 2149

Justiție Constanța Procesul dintre AFI SRL și Olgun Expres SRL a ajuns la Judecătoria Constanța

23 Mar 2024 538

COMCM SA, amendată de Serviciul Județean Constanța al Arhivelor Naționale Gina Ghiață – „Societatea a fost sanționată în urma unui control!“

21 Mar 2024 816

Primarul Constanței, la judecată cu Arhiepiscopia Tomisului, pentru desființarea lucrărilor de la o capelă din oraș. Clericii fac demersuri pentru intrarea în legalitate

21 Mar 2024 1382

Dosarul tragediei de la 2 Mai Avocatul din oficiu al lui Vlad Matei Pascu, explicații pe înțelesul tuturor despre cererea de strămutare

20 Mar 2024 1528

Iată „noul val“ al judecătorilor și procurorilor din România! Judecătoria Constanța, fruntașă la posturi libere pregătite pentru noii magistrați (DOCUMENTE)

14 Mar 2024 1313

Magistrații de la Tribunalul Constanța și-au declinat competența într-un dosar în care AFI SRL este reclamantă! Despre ce este vorba?

14 Mar 2024 541

Procesul 2 Mai la Judecătoria Mangalia Avocatul Adrian Cuculis - „S-a favorizat din nou inculpatul Vlad Pascu“ (VIDEO)

14 Mar 2024 1036

LIVE VIDEO Părinții tinerilor uciși în tragedia de la 2 Mai, județul Constanța, au ajuns la locul accidentului (GALERIE FOTO+VIDEO)

14 Mar 2024 1144

Municipalitatea trebuie să achite dr. Halichidis, fostul manager SCBI Constanța, salariile restante! Răspunsul Judecătoriei la contestarea executării (MINUTA)

13 Mar 2024 853

Vergil Chițac, proces cu Fiscul, pentru o amendă civilă aplicată Primarului Municipiului Constanța. Verdictul, la finalul lunii

12 Mar 2024 717

Justiție Constanța O nouă tentativă de a salva Biserica Izvorul Tămăduirii de la Macul Roșu

10 Mar 2024 861