Modificări semnificative în conducerea unor sindicate importante. Cine este noul lider de sindicat de la Administraţia Porturilor

Pe rolul Judecătoriei Constanţa au fost înregistrate, la data de 7 mai 2019, două dosare privind modificarea compunerii organelor de conducere a sindicatelor CN APM, respectiv ARSVOM.
 
Astfel, la ARSVOM a fost reales ca lider de sindicat Lucian Boris, însă un vicepreşedinte şi secretarul sindicatului au fost schimbaţi. Alegerile pentru acest sindicat au avut loc la data de 5 aprilie 2019.
 
La CN APM, liderul de sindicat a fost schimbat, asta după ce Marin Stoian a ieşit la pensie. Noul lider de sindicat este Sergiu Brătulescu, descris de apropiaţi ca „un tânăr cu ambiţii mari”.
 
„A fost un referendum de alegeri în perioada 16-18 aprilie. Noi ne-am modificat statutul anterior în luna martie, apoi am organizat alegerile. Astfel încât fiecare membru de sindicat a putut vota preşedintele, secretarul general şi vicepreşedintele din secţiunea din care fiecare face parte. Până acum, se vota prin reprezentanţi. Acum a fost un referendum pe 3 zile, fiecare cu urnă de vot, fiecare membru de sindicat a putut veni, a primit buletin de vot şi şi-a putut exercita dreptul de la alegeri. Noi sperăm să fie schimbate lucrurile în bine. Dacă preşedintele României poate fi ales de 10-11 milioane, nu cred că ar fi o problemă ca liderul de sindicat să fie ales uninominal de peste 500 de oameni”, a declarat Sergiu Brătulescu, pentru ZIUA de Constanţa.
 
De altfel, sindicatul celor de la CN APM s-a retras din Federaţia Trans-Conex, unde făcea parte alături de sindicatul ARSVOM, mutându-se într-o altă federaţie. Liderul sindicatului din cadrul ARSVOM a punctat pentru cotidianul ZIUA de Constanţa că îl cunoaşte pe noul lider al sindicatului CN APM. „Ne cunoaştem cu domnul Sergiu, am o impresie foarte bună despre el. Este OK. Depinde şi de cei care sunt pe lângă el. Trebuie să faci o echipă, nu poţi lucra de unul singur”, a punctat Lucian Boris. Singurul regret al acestuia a fost că cei de la CN APM au părăsit federaţia.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Iată „noul val“ al judecătorilor și procurorilor din România! Judecătoria Constanța, fruntașă la posturi libere pregătite pentru noii magistrați (DOCUMENTE)

14 Mar 2024 1165

Magistrații de la Tribunalul Constanța și-au declinat competența într-un dosar în care AFI SRL este reclamantă! Despre ce este vorba?

14 Mar 2024 512

Procesul 2 Mai la Judecătoria Mangalia Avocatul Adrian Cuculis - „S-a favorizat din nou inculpatul Vlad Pascu“ (VIDEO)

14 Mar 2024 935

LIVE VIDEO Părinții tinerilor uciși în tragedia de la 2 Mai, județul Constanța, au ajuns la locul accidentului (GALERIE FOTO+VIDEO)

14 Mar 2024 1081

Municipalitatea trebuie să achite dr. Halichidis, fostul manager SCBI Constanța, salariile restante! Răspunsul Judecătoriei la contestarea executării (MINUTA)

13 Mar 2024 702

Vergil Chițac, proces cu Fiscul, pentru o amendă civilă aplicată Primarului Municipiului Constanța. Verdictul, la finalul lunii

12 Mar 2024 682

Justiție Constanța O nouă tentativă de a salva Biserica Izvorul Tămăduirii de la Macul Roșu

10 Mar 2024 814

Constanța Bărbat suspectat că și-ar fi agresat fosta soție! Individul a distrus și brățara electronică de monitorizare

09 Mar 2024 708

Post disponibil la Parchetul Judecătoriei Constanța pentru judecătorii care vor să devină procurori

09 Mar 2024 527

Urmăriți la nivel internațional, aduși în țară de polițiști! Iată pentru ce era urmărit un bărbat de 35 de ani din Constanța

09 Mar 2024 543

Epopeea continuă Judecătoria Constanța are termen joi în dosarul privind demolarea Bisericii „Izvorul Tămăduirii”, de la Macul Roșu

06 Mar 2024 886

Începe procesul în dosarul Herli Sof SRL, firma care administrează Autogara Sud, din Constanța! Decizia nu este definitivă (DOCUMENT)

29 Feb 2024 716

Situație fără precedent la DNA Constanța! Cinci procurori vor să părăsescă structura teritorială

28 Feb 2024 1202

Din 1 martie 2024 Veronica Jalbă, noul prim-procuror al Parchetului Judecătoriei Constanța

28 Feb 2024 850

Farmacia, verificată de ANPC Eurosantis SRL, firma lui Ion Dumitrache de la PSD, în proces cu Protecția Consumatorilor Constanța!

27 Feb 2024 833