Monica Macovei, fost ministru al Justiției, accident aproape de Mangalia! Mâine, termen în dosarul civil
Marți, 9 aprilie 2024, la Judecătoria Mangalia este programat un nou termen în dosarul civil desprins din cauza penală în care Monica Macovei, fost ministru al Justiției, a fost trimisă în judecată, de procurorii Constanța.
 
Fostul ministru al Justiției este acuzată de vătămare corporală din culpă.
 
Pronunțarea în dosarul penal a fost stabilită pentru data de la data de 12 aprilie 2024.
 
Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, „la 08.10.2022, Macovei Monica-Luisa conducea autoturismul pe DN 39, în apropierea municipiului Mangalia și, din cauza pătrunderii pe contrasens, a intrat în coliziune cu motocicleta condusă de către I.C., provocându-i acestuia leziuni care au necesitat 110 – 120 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicații, viața fiindu-i pusă în primejdie“.
 
Facem precizarea că sesizarea instanței cu rechizitoriu reprezintă o etapă procesuală prevăzută de Codul de procedură penală, situație care nu poate înfrânge în niciun mod principiul prezumției de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
 
Judecătoria Mangalia decide mâine libertatea lui Vlad Pascu, acuzat de tragedia de la 2 Mai!
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Condamnare pentru Monica Macovei, fost ministru al Justiției! 6 luni de închisoare cu suspendare la Judecătoria Mangalia

12 Apr 2024 815

Monica Macovei ştie unde poate fi găsită dovada că Ponta ar fi fost ofiţer acoperit

14 Oct 2014 2368