Mustafa Hyusein Dzhevdet şi Halil Erdzhan Embiya, arestați preventiv

Mustafa Hyusein Dzhevdet şi Halil Erdzhan Embiya, cetățeni bulgari, ambii suspectați de trafic de migranţi în formă calificată, au fost arestați preventiv pe o perioadă de 30 de zile. Decizia a fost luată în urmă cu putin timp de Tribunalul Constanța și poate fi atacată la Curtea de Apel Constanța. 

Conform procurorilor, în fapt, la data de 6 iulie, organele de poliție de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Negru Vodă au depistat, cu ocazia efectuării unui control pe drumul european E675 Negru Vodă – Constanța, la ieșirea din localitatea Negru Vodă, două autovehicule marca Mercedes Benz, înmatriculate în Bulgaria, conduse de inculpaţii MUSTAFA HYUSEIN DZHEVDET și HALIL ERDZHAN EMBIYA, în care se aflau 3 adulţi şi 2 minori, cetăţeni irakieni, care aveau ca scop să ajungă în Germania.

De asemenea, cu ocazia percheziţiei, în automobilul aparţinând inculpatului HALIL ERDZHAN EMBIYA a fost depistat un pistol, cu gaz, marca Ekol special 99, calibru 9 mm, care face parte din categoria celor supuse autorizării şi care a fost introdus în ţară, fără autorizare şi fără a deţine permisul special.
Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Tribunalului Constanţa.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Suspectaţi de trafic de migranţi, în formă calificată Mustafa Hyusein Dzhevdet şi Halil Erdzhan Embiya, aproape liberi

16 Dec 2017 1787

Ce acuzaţii li se aduc Mustafa Hyusein Dzhevdet şi Halil Erdzhan Embiya au fost trimişi în judecată

27 Sep 2017 1618