Niciun candidat pentru DNA Constanța

  • Pentru Serviciul Teritorial Constanța al Direcției Naționale Anticorupție, unde a fost pus la bătaie un post de execuție, nu există niciun candidat.
  • Candidații ar fi trebuit să aibă o vechime de cel puțin zece ani în funcția de procuror sau judecător.

Consiliul Superior al Magistraturii a făcut publice lista procurorilor a căror candidatură a fost admisă pentru concursul de numire la structurile anticorupție din Capitală și din țară.
 
Potrivit listei CSM, pentru Serviciul Teritorial Constanța al Direcției Naționale Anticorupție, unde a fost pus la bătaie un post de execuție, nu există niciun candidat.
 
Așa cum arătam în edițiile anterioare, în anunțul privind organizarea concursului se preciza că persoana care își dorește postul la DNA trebuie să nu fi fost sancționată disciplinară, să aibă o bună pregătire profesională și să aibă o conduită morală ireproșabilă.
 
De asemenea, candidații ar fi trebuit să aibă o vechime de cel puțin zece ani în funcția de procuror sau judecător.
 
Concursul constă într-un interviu și o probă având ca obiect evaluarea a cinci rechizitorii sau a a altor acte profesionale alese aleatoriu, precum și a altor acte întocmite de candidați și considerate relevante de aceștia, din ultimii cinci ani de activitate.
 
Alături de postul de la Constanța, fuseseră scoase la concurs în total 37 de posturi de procuror DNA, în cadrul Structurii Centrale, dar și la alte servicii teritoriale din țară.
 
Așa cum am precizat anterior, potrivit listei publicate de Consiliul Superior al Magistraturii, pentru DNA Constanța nu este înscris niciun candidat, astfel că ehcipa procurorilor anticorupție de la malul mării nu se va mări, momentan.
 
Citește și:


„Procurorul șef birou” trimis în judecată de DNA Constanța rămâne în arest preventiv
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cum arată terenul pe care va fi construit noul sediu al DNA Constanța! (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 881

​DNA Constanța se mută în casă nouă!

17 Apr 2024 667

Este oficial! Procurorii Andrei Bodean și Constantin Conortos pleacă de la DNA Constanța la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța

16 Apr 2024 640

Dosarele lui Vergil Chițac și IPS Teodosie vor fi repartizate altui procuror Bodean Andrei părăsește DNA Constanța, după 11 ani de Anticorupție

15 Apr 2024 1305

DNA acuză - șantaj la SOCEP! Totul se decide azi, la Curtea de Apel Constanța

14 Apr 2024 802

Oficial! Procurorii Bodean Andrei și Conortos Constantin pleacă de la DNA Constanța

12 Apr 2024 5452

Tribunalul Constanța îl reabilitează pe Senol Zevri, fostul director al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa! (MINUTĂ)

11 Apr 2024 606

Justiție Constanta Amânare de pronunțare în dosarul lui Meran Dorin, șeful Gărzii de Mediu Tulcea!

10 Apr 2024 392

Fost ofițer din IPJ Constanța acuzat de DNA de abuz în serviciu! Judecătorii disjung cauza sub aspectul laturii civile (DOCUMENT)

07 Apr 2024 8608

Dosarul privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu, amânat pentru finele lunii! Se pregătește audierea lui Ionuţ Ţiţimeaua, fost director în CJC

01 Apr 2024 892

Mihai Lupu va candida la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL

01 Apr 2024 912

Achitare la Tribunalul Tulcea, într-un dosar al DNA Constanța! Vizat, „obiectivul turistic sat pescăresc tradițional“ (MINUTĂ)

24 Mar 2024 1107

(VIDEO) Patru persoane trimise în judecată de DNA Constanța, menținute în arest preventiv! Decizia nu este definitivă

23 Mar 2024 770

Curtea de Apel Constanța, final de proces în presupusul șantaj de la SOCEP! Când se va pronunța instanța definitiv

22 Mar 2024 759

Un an de închisoare cu amânare pentru Laura Bobeș, fosta șefă al Serviciului Resurse Umane din cadrul Primăriei Constanța! (MINUTĂ+DOCUMENT)

21 Mar 2024 738