Noi magistrați vin să întregească rândurile sistemului! Printre ei, patru avocați din Constanța (DOCUMENT)

Judecătoria Constanța
  • Pe listă sunt 102 candidați, printre aceștia numărându-se și avocatul Cătălin Andrei Donose, avocat definitiv în cadrul Baroului Constanța, cu o experiență de 16 ani.
  • Totodată, în aceeași sesiune, au mai fost declarați admiși și alți trei avocați din cadrul Baroului Constanța, respectiv Viorel Laurențiu Pîslaru, cu o experiență de 18 ani, Georgiana Andreea Nedelcu, ce are o experiență de șase ani și Lavinia Ionela Ghiță,cu o experiență de 17 ani.
  • În Secțiunea Document puteți accesa Tabelul cu rezultatele definitive obținute de candidați.
Consiliul Superior al Magistraturii a publicat tabelul cu rezultatele definitive obținute de candidații rămași în cursa pentru admiterea în magistratură!
 
Pe listă sunt 102 candidați, printre aceștia numărându-se și avocatul Cătălin Andrei Donose, avocat definitiv în cadrul Baroului Constanța, cu o experiență de 16 ani.

Totodată, în aceeași sesiune, au mai fost declarați admiși și alți trei avocați din cadrul Baroului Constanța, respectiv Viorel Laurențiu Pîslaru, cu o experiență de 18 ani, Georgiana Andreea Nedelcu, ce are o experiență de șase ani și Lavinia Ionela Ghiță,cu o experiență de 17 ani.

Acum, toți cei patru avocați din Constanța vor întregi rândurile magistraților judecători și procurori din țară.
 
În cadrul examenului, concurenții au avut de trecut de două etape, respectiv prima etapă, care a cuprins testul grilă de verificare a cunoștințelor juridice, cu 100 de întrebări și proba scrisă de verificare a cunoștințelor juridice, teoretice și practice și cea de-a doua etapă cuprinzând testarea psihologică (test scris și interviul în fața unui psiholog) și interviul în fața comisiei.
 
Pentru a fi declarați admiși la prima etapă, candidații aveau nevoie să fie notați cu minim 60 de puncte la testarea grilă și minim cinci la fiecare dintre cele două lucrări scrise (una pentru Drept civil și Drept procesual civil și, respectiv, una vizând Drept penal și Drept procesual penal), dar media celor două note de la proba scrisă să fie minim șase.
 
În cea de-a doua etapă, după parcurgerea testării psihologice, încheiate cu un raport în care fiecare candidat primește calificativul „admis“ sau „respins“, candidații aveau nevoie să obțină cel puțin nota 7 pentru a trece de interviul în fața comisiei de examinare.
 
Ce posturi au fost scoase la concurs pentru Dobrogea
 

În cadrul concursului, au fost puse la bătaie, pentru instanțele arondate Curții de Apel Constanța, nouă posturi de judecător, respectiv unul la Judecătoria Hârșova, patru la Judecătoria Tulcea, unul la Judecătoria Mangalia, unul la Judecătoria Medgidia și două la Judecătoria Constanța, numărul acestora putând fi suplimentat.
 
În ce privește posturile de procuror, pentru unitățile de parchet din subordinea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța au fost scoase la concurs cinci posturi, respectiv două la Parchetul Judecătoriei Constanța, două la Parchetul Judecătoriei Tulcea și unul la Parchetul Judecătoriei Măcin, și numărul acestora urmând să fie suplimentat.

 
Astăzi, 1 martie 2023, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii va analiza îndeplinirea condiției bunei reputații de către candidații admiși după cele două etape ale concursului.
 
Ulterior, pe 3 martie 2023, de la ora 15.00, va avea loc întâlnirea online în vederea exprimării de către candidați a opțiunii lor pentru unul dintre posturile scoase la concurs.
 
În total, sunt 140 de locuri în magistratură care urmează să fie ocupate la finalul concursului.
 
În Secțiunea Document puteți accesa Tabelul cu rezultatele definitive obținute de candidați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Forţe proaspete în magistratură. Cine sunt noii procurori şi judecători din Dobrogea
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 466

Exclusiv Valul nou în magistratură! Cine sunt și de unde vin noii judecători din Constanța și Tulcea. Lista (DOCUMENT)

26 Mar 2024 3122

Iată „noul val“ al judecătorilor și procurorilor din România! Judecătoria Constanța, fruntașă la posturi libere pregătite pentru noii magistrați (DOCUMENTE)

14 Mar 2024 1563

„Un om devotat și de încredere“ Doliu în Judecătoria Constanța! A murit un apreciat grefier al instanței

23 Jan 2024 1783

Beatrice Silvia Șișman s-a întors la Parchetul Curții de Apel Constanța. Gabriela Rugea, încadrată la Parchetul Judecătoriei Babadag

22 Jan 2024 896

Admitere în magistratură! Încep interviurile pentru testarea psihologică (DOCUMENT)

10 Jan 2024 1054

Anticorupția, în doliu A murit un procuror șef din DNA!

13 Nov 2023 3160

„Un dedicat profesionist al dreptului“ A murit un magistrat-asistent din Înalta Curte de Casație și Justiție

29 Oct 2023 2117

Doliu în magistratură! Rozalina Rădoi, fost judecător al Curții Supreme, s-a stins din viață. Mesajul CSM

24 Oct 2023 1081

Emoții la admitere! Candidații pentru magistratură și INM au susținut examenele scrise eliminatorii (FOTO)

08 Oct 2023 1762

Admitere în magistratură și la INM Peste o mie de candidați au luat note de trecere după prima probă (DOCUMENTE)

22 Sep 2023 4006

Lista judecătorilor pensionari care se întorc în sistem! „Simt că pot să mai pronunț soluții de care să fiu mândru“

15 Sep 2023 2665

Doliu în magistratură! A murit judecătoarea Ștefana Andrada Pavel

14 Sep 2023 2127

Știri justiție Peste 3.000 de candidați susțin azi probe pentru admiterea în magistratură și la INM (FOTO)

10 Sep 2023 6590

Admitere în magistratură! 15 posturi de judecător și opt de procuror la instanțele și parchetele din Dobrogea. Tabelul candidaților înscriși (DOCUMENTE)

31 Aug 2023 9073