Numele celor admiși Emoții în magistratura din Constanța! Judecătorii și procurorii stagiari, la examenul de capacitate

  • Este vorba despre examenul pentru sesiunea 2021 – 2022, CSM publicând recent lista finală cu numele judecătorilor și procurorilor stagiari a căror candidatură a fost admisă.
  • Din judecătorii și parchetele judecătoriilor arondate Curții de Apel Constanța și, respectiv, Parchetului Curții de Apel Constanța sunt opt judecători și zece procurori ce vor participa la examen.
  • Tabelul de clasificare a candidaților, în urma centralizării rezultatelor finale la examen, va fi publicat la începutul lunii aprilie.
 
Emoții mari în magistratura din Constanța, după ce Consiliul Superior al Magistraturii a publicat listele cu numele judecătorilor și ale procurorilor stagiari a căror candidatură a fost admisă la examenul de capacitate!
 
Este vorba despre examenul pentru sesiunea 2021 – 2022, CSM publicând recent lista finală cu numele judecătorilor și procurorilor stagiari a căror candidatură a fost admisă.
 
La finele acestei luni, magistrații stagiari vor susține testarea scrisă din cadrul examenului, urmând ca, la finalul lunii martie, să susțină și testarea orală.
 
Candidaturi admise
 
Potrivit listelor oficiale puse la dispoziție de CSM, sunt opt judecători din cadrul judecătoriilor arondate Curții de Apel Constanța care vor susține examenul în cadrul acestei sesiuni de examinare, fiindu-le admisă candidatura.
 
Aceștia sunt Beatrice Maria Bîțic, din cadrul Judecătoriei Medgidia, Florin Cosmin Bobei, Oana Buhuță, George Cristian Ioan, Ruxandra Maria Popuțoaia, tot de la Judecătoria Constanța și Elena Corina Vîlcu, toți din cadrul Judecătoriei Constanța, dar și Petria-Gabriela Sava și Mihai Sprînceană, din cadrul Judecătoriei Tulcea.
 
La rândul lor, sunt zece procurori stagiari din parchetele de pe raza Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța ce vor susține examenul, în urma admiterii candidaturii de către CSM.
 
Aceștia sunt Daiana Banc, Monica Maria Barde, Angela Hanga Fărcaș, Ana Eliza Raicovescu, Bogdan Florin Rus, Marian Cristian Scarlat și Mihaela Soare, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, Lucian Belecciu și Maria Sânziana Boroseanu, de la Parchetul Judecătoriei Tulcea, dar și Elena Mihaela Talpoși, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Măcin.

 
Potrivit calendarului desfășurării examenului, susținerea probelor scrise va avea loc la sfârșitul lunii februarie, iar probele orale vor fi susținute la sfârșitul lunii martie.
 

Tabelul de clasificare a candidaților, în urma centralizării rezultatelor finale la examen, va fi publicat la începutul lunii aprilie.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Au fost stabilite completurile de judecători de la Tribunalul Constanța pentru anul 2022
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Constanța Oficial de la Parchet - 60 de zile sub control judiciar pentru bărbatul implicat în scandalul din Eforie Nord

23 Apr 2024 345

În ConstanțaCercetat pentru de lovire și alte violențe. Bărbatul nu era la primul conflict cu legea

19 Apr 2024 409

Termen nou în dosarul lui Vlad Pascu Tatăl lui Sebi, plin de durere- „Nu mai am nici o speranță” (VIDEO)

18 Apr 2024 582

UPDATE Demonstrație în memoria victimelor accidentului de la 2 Mai, la Judecătoria Constanța (FOTO+VIDEO)

16 Apr 2024 947

Justiție Constanța Proces între primarul municipiului și Profi Rom Food SRL. Dosarul, pe rolul Judecătoriei

15 Apr 2024 501

Amânare de pronunțare în dosarul unui fost angajat al ISU Dobrogea, acuzat de agresiune sexuală şi racolarea minorilor în scopuri sexuale!

15 Apr 2024 358

„Maurul și-a făcut datoria, maurul poate să plece” Asociația care în 2020 îl făcea primar pe Vergil Chițac a cerut dizolvarea la Judecătorie!

14 Apr 2024 982

Primarul municipiului Constanța, în instanță cu o cramă. Dosarul, pe rolul Judecătoriei

12 Apr 2024 568

Dosarul se află la Tribunalul Constanța Termica Distribuție Năvodari SRL vrea să scape de o amendă redusă la jumătate, primită de la Garda de Mediu

12 Apr 2024 604

Judecătorii din Constanța îi permit lui Dan Diaconescu să plece în Bulgaria, la Nisipurile de Aur! (MINUTĂ)

09 Apr 2024 669

Știri justiție Constanța Curtea de Apel Constanța solicită CSM delegarea unui magistrat de la Judecătoria Galați la Judecătoria Medgidia

09 Apr 2024 479

Marius Cătălin Croitoru, preșdintele Judecătoriei Medgidia, propus vice în continuare al Tribunalului Constanța

08 Apr 2024 468

Apelul formulat de Primăria Mangalia în procesul cu Garda Natională de Mediu - Serviciul Comisariatul Județului Constanța, respins de judecători

06 Apr 2024 551

Justiție Constanța Vești bune pentru credincioși! Decizie de ultimă oră privind soarta Bisericii Izvorul Tămăduirii de la Macul Roșu

05 Apr 2024 895

Știri Constanța Un bărbat de 39 de ani, urmărit pentru furt calificat, încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă

03 Apr 2024 476