O a doua funcţie în conducerea Curţii de Apel Constanţa, pusă la bătaie de CSM

Nu mai puţin de 13 funcţii de conducere la instanţele dobrogene se vor elibera în următoarea perioadă, printre acestea aflându-se şi o poziţie nou-înfiinţată, de vicepreşedinte al Curţii de Apel Constanţa.
 
Lista ce cuprinde posturile de conducere pentru care se va organiza concurs prevede posturi la Curtea de Apel Constanţa, Tribunal şi Judecătoria Constanţa, dar şi în alte părţi ale judeţului şi în Tulcea.
 
Conform datelor oficiale, cap de listă printre posturile de conducere este funcţia de cel de-al doilea vicepreşedinte al Curţii de Apel Constanţa, post înfiinţat prin HCSM nr. 824/2019. În prezent, conducerea instanţei este asigurată de preşedintele Marius Cristian Epure şi de vicepreşedintele Eleni Cristina Marcu. Cel de-al doilea post de vicepreşedinte a fost înfiinţat la data de 1 iulie 2019 şi urmează a fi ocupat prin concurs organizat de către Consiliul Superior al Magistraturii.
 
Tot la Curtea de Apel Constanţa se află şi posturile de preşedinte al Secţiei a II-a civile, de contencios administrativ şi fiscal şi cel de preşedinte al Secţiei I civile.
 
La Tribunalul Constanţa vor fi scoase la concurs posturile de preşedinte al Secţiei de contencios administrativ şi fiscal şi cel de preşedinte al Secţiei I civile.
 
În ce priveşte Tribunalul Tulcea, este disponibilă funcţia de preşedinte al Secţiei penale, iar cea de preşedinte al Secţiei civile şi de contencios administrativ şi fiscal urmează să se elibereze la începutul lunii decembrie.
 
Totodată, la Judecătoria Constanţa este disponibilă funcţia de preşedinte al Secţiei pentru cauze penale, la Judecătoria Medgidia – cea de vicepreşedinte, iar la Judecătoria Mangalia – cea de preşedinte al instanţei.
 
Tot pentru funcţia de preşedinte al instanţei se va organiza concurs şi în ce priveşte Judecătoriile Măcin şi Tulcea, iar la cea din urmă este disponibilă şi funcţia de vicepreşedinte.
 

Toate concursurile pentru ocuparea funcţiilor de conducere vacante vor fi organizate de către Consiliul Superior al Magistraturii.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Compania administrată de soțul vicepreședintei ASF, Maria Gabriela Horga vrea să desființeze în instanță o decizie a CNSC. Este vizată o licitație organizată de primăria Valu lui Traian

11 Jan 2024 1041

Cele două funcții de vicepreședinte al Curții de Apel Constanța, vacante. Lista completă a posturilor de conducere disponibile

03 Jan 2024 801

Mihaela Cristina Mocanu și Claudiu Iulian Răpeanu Vicepreședinții Curții de Apel Constanța vor să avanseze la Înalta Curte de Casație și Justiție

05 Dec 2023 1254

Fost vicepreședinte al Curții de Apel Constanța, propus șef în Curtea Supremă

12 Sep 2023 1333

Știri justiție Constanța Ce funcții de judecător sunt libere la Curtea de Apel Constanța și instanțele arondate

01 Aug 2023 1735

„Bombă“ de la București! Achitări în dosarul privind retrocedarea a 25 de hectare din zona (Anadalchioi) Brătianu - Constanța

27 Apr 2023 4701

Cine sunt judecătorii care vor să conducă instanțele dobrogene! Patru pe loc, pentru președinția Curții de Apel Constanța! (DOCUMENT)

18 Jun 2022 2024

Magistrat de la Curtea de Apel Constanța, admis la interviul pentru Curtea Supremă! Al treilea în ultimii trei ani (DOCUMENT)

13 Jan 2022 1426

Ce se întâmplă cu salariile profesorilor care au titlul științific de doctor și care au obținut gradul didactic I în baza acestuia. Ce spune Curtea de Apel Constanța (DOCUMENT)

09 Dec 2021 2751

Ce judecător din Constanța vrea să plece la Curtea Supremă

21 Sep 2021 2894

Cine sunt noii vicepreședinți de la Curtea de Apel Constanța

08 Jan 2021 2743

Oficial, de la Consiliul Superior al Magistraturii Ce posturi de conducere sunt libere, în instanțele constănțene

04 Aug 2020 1739

Judecătorii constănțeni, la concurs pentru funcțiile de conducere. Cine vrea să fie vicele Curții de Apel (document)

17 Jul 2020 2373

Un fost vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța a repus pe rolul Curții de Apel Constanța dosarul împotriva Agenției Naționale de Integritate

16 Jul 2020 1718

Conducerea Curții de Apel Constanța, în atenția CSM

18 Jun 2020 1778