O firmã din Pitești l-a dat în judecatã, la Constanța, pe interpretul de muzicã de petrecere Nicu Paleru

Genico-Mar MG SRL, controlatã de Georgeta Alina Grigore, îl cheamã la judecatã pe interpretul de muzicã de petrecere Nicolae Gabriel Paleru.
 
Pe rolul Tribunalului Constanța, pe data de 20 martie, a fost înregistrat dosarul nr. 25812/212/2017, Secția I Civilã, materia - proprietate intelectualã, obiectul - drept de autor și drepturi conexe, stadiul procesual - fond. Genico-Mar MG SRL are calitatea de reclamant în acest dosar, iar Nicolae Gabriel Paleru - calitatea de pârât. Deocamdatã, nu a fost stabilit primul termen de judecatã. Precizãm cã am luat legãtura cu partea reclamantã, SC Genico-Mar MG SRL, însã persoana care a rãspuns la telefon a refuzat sã prezinte un punct de vedere.
 

Genico-Mar MG SRL, în datele Registrului Comerțului

 
Înmatriculatã în anul 2006, firma are sediul social în municipiul Pitești. Capitalul social subscris, de 210 lei, integral vãrsat, este compus din 21 de pãrți sociale. Valoarea unei pãrți sociale este de 10 lei. Georgeta Alina Grigore este asociat unic și administrator al firmei al cãrei obiect de activitate este comerțul cu amãnuntul al discurilor și al benzilor magnetice cu sau fãrã înregistrãri audio/video, în magazine specializate.
 
În anul fiscal 2014, societatea a avut trei salariați, cifrã de afaceri de 20.035 de lei și profit de 479 de lei. De asemenea, în anul 2015, Genico-Mar MG SRL, cu doi salariați, a declarat o cifrã de afaceri de 3.550 de lei și un profit de zero lei. Situația financiarã pe anul 2016 aratã astfel: zero salariați, cifrã de afaceri de 6.942 de lei și profit de zero lei.
 
Reamintim cã Nicolae Gabriel Paleru, cunoscut ca Nicu Paleru, s-a cãsãtorit civil, în luna noiembrie 2011, cu Maria Cristina Ciamani. Cãsãtoria a fost oficiatã la Casa Cãsãtoriilor din Constanța, orașul natal al miresei.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cântărețul Nicu Paleru, victorie în instanță, la Constanța! (MINUTA)

26 Jan 2023 3186

Judecătorii de la Curte, așteptați să se pronunțe în dosarul unui cunoscut interpret de muzică de petrecere

24 Jan 2023 1550

Cunoscutul interpret de muzică de petrecere Nicu Paleru, citat azi, la Curtea de Apel Constanța

11 Jan 2023 2487