O petrecere sexuală a ajuns la urechile judecătorilor. Cum s-a finalizat totul

O petrecere erotică la care au luat parte mai mulţi minori a ajuns la urechile magistraţilor! Societatea care deţinea clubul în care a avut loc show-ul a fost amendată la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 80.000 de lei, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj în participaţie penală sub forma instigării. Dosarul a fost soluţionat de către Judecătoria Bacău, hotărârea instanţei rămânând definitivă prin neapelare.
 
Conform actului de sesizare a instanţei, reprezentantul legal al unei societăţi comerciale a organizat un show erotic la care a invitat ca animatoare două persoane de sex feminin şi trei persoane de sex masculin. Pentru serviciile prestate de către animatori, reprezentantul legal al societăţii a achitat câteva zeci de mii de lei. Ulterior, acesta a încasat banii de la cei care se aflau în club şi au asistat la show.
 
Administratorul firmei este acuzat că, deşi cunoştea natura serviciilor ce urmează a fi prestate de către animatorii angajaţi, nu ar fi respectat prevederile legale în materie, permiţând accesul în incinta clubului unor persoane minore care au achitat taxa de intrare şi au asistat la tot show-ul erotic desfăşurat de către animatori, spectacol în cadrul căruia s-au comis şi acte cu caracter obscen.
 
În concret, pe scena clubului, cele două animatoare s-au dezbrăcat, rămânând într-o costumaţie sumară specifică unor astfel de evenimente, şi, după ce au mimat câteva scene erotice, acestea au întreţinut acte sexuale orale în faţa publicului prezent, după care au dezbrăcat o persoană de sex masculin din public, cu care, de asemenea, au întreţinut un act sexual oral. Ulterior, una din cele două animatoare a întreţinut un act sexual normal şi oral cu un membru al echipei de animatori, după care a folosit un vibrator.
 
Spectacolul erotic şi actele obscene s-au desfăşurat în maniera descrisă mai sus până în jurul orei 3.00, la acestea asistând un număr mare de minori.
 
Aşa cum arătam şi mai sus, dosarul a fost soluţionat de către Judecătoria Bacău, hotărârea instanţei rămânând definitivă prin neapelare.
 
Sursa text: rolii.ro
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Jean-Claude Van Damme, acuzat de hărțuire sexuală de o belgiancă

23 Apr 2022 1802