Oficial! Avocat condamnat la Constanța pentru trafic de droguri de risc și mare risc (document)


 
  • Curtea de Apel Constanța i-a interzis inculpatului dreptul de a deține, purta și folosi orice categorie de arme, precum și dreptul de a se afla în localitatea Vama Veche, jud. Constanța, pe o perioadă de 5 ani.
 
  • Decizia luată de magistrații din Constanța nu este definitivă.
 

Curtea de Apel Constanța a admis azi, 26 octombrie 2021, acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, Secția de combatere a traficului de droguri şi Ioan Andrei Gheorghe, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.
 
Decizia a fost luată în dosarul 422/36/2021 cu părți: Gheorghe Ioan Andrei - inculpat și stadiul procesual – fond.
 
Pe cale de consecință, instanța a decis condamnarea inculpatului Gheorghe Ioan Andrei la pedeapsa de 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.
 
„Dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei de 3 ani închisoare aplicată inculpatului Gheorghe Ioan Andrei pe durata unui termen de supraveghere de 4 ani, ce curge de la rămânerea definitivă a sentinţei penale de condamnare. Pe durata termenului de supraveghere inculpatul Gheorghe Ioan Andrei va respecta următoarele măsuri și obligații: - să se prezinte la serviciul de probațiune, la datele fixate de acesta; - să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea sa; - să anunțe, în prealabil, schimbarea locuinței și orice deplasare care depășește 5 zile; - să comunice schimbarea locului de muncă; - să comunice informații și documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existentă; - să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probațiune sau organizate în colaborare cu instituții din comunitate; - să nu părăsească teritoriul României, fără acordul instanței; - să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 120 de zile, în condițiile stabilite de instanță în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului, Sector 2 București sau Arhiepiscopia Bucureștilor“, se mai arată în decizia magistraților.
 
În continuare, Curtea de Apel i-a interzis inculpatului Gheorghe Ioan Andrei dreptul de a deține, purta și folosi orice categorie de arme, precum și dreptul de a se afla în localitatea Vama Veche, jud. Constanța, pe o perioadă de 5 ani.
 
Totodată, Curtea a dedus durata reținerii și arestării preventive de la data de 24.06.2021 până la data de 17.08.2021.
 
„Dispune confiscarea specială a sumei de 500 lei de la inculpatul Gheorghe Ioan Andrei, reprezentând suma primită ca urmare vânzării către investigatorul sub acoperire la data de 19.06.2021 (...)“, se mai arată în decizia magistraților din Constanța.

 
Hotărârea completă a Curții de Apel Constanța poate fi citită integral accesând secțiunea Documente.  
 

Facem precizarea că l-am contactat telefonic pe avocatul Ioan Andrei Gheorghe, din București, pentru obținerea unui punct de vedere cu privire la dosar, însă acesta nu a dorit să ofere alte detalii.   
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: arhivă ZIUA de Constanța.
 
Citește și
 
I s-au confiscat roba și insigna!
O avocată din București, condamnată la Constanța! A recunoscut tot la Parchet! (document)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Valentin Vrabie, victorie la Curtea de Apel Constanța! Primarul din Medgidia a obținut rejudecarea dosarului în care a fost condamnat definitiv pentru fals intelectual (MINUTĂ)

15 Mar 2024 4403

Avocat din baroul Argeș, reținut de procurorii DNA! Ce acuzații i se aduc

18 Jan 2024 802

Rudy Giuliani, fostul avocat personal al lui Donald Trump condamnat să plătească 148 de milioane de dolari pentru defăimarea a doi agenţi electorali

16 Dec 2023 552

Avocat din Tulcea, condamnat cu suspendare, la Constanța, pentru pornografie infantilă

07 Nov 2023 1791

Decizie finală în cazul unui „avocat“ din Dobrogea, condamnat în primă instanță la aproape 9 ani! A intervenit prescripţia răspunderii penale

24 Jan 2023 2187

Oficial! Avocat condamnat! DNA Constanța l-a trimis în judecată

29 Nov 2022 3109

Condamnare record pentru un „avocat“ din Dobrogea! Aproape nouă ani de închisoare în primă instanță

29 Mar 2022 3395

Motivare în cazul avocatului condamnat la Constanța pentru trafic de droguri de risc și mare risc

30 Oct 2021 2353

I s-au confiscat roba și insigna! O avocată din București, condamnată la Constanța! A recunoscut tot la Parchet! (document)

25 Oct 2021 7694

Militar condamnat pentru trafic de droguri! Procesul a debutat la Constanța cu o amânare

12 Sep 2021 2265

Victima, avocatul Adrian Gheorghiță Un polițist din IPJ Constanța, condamnat definitiv pentru purtare abuzivă

23 Jul 2021 2606

Cererea de extrădare, respinsă Omul de afaceri Sorin Strutinsky a început executarea efectivă într-un penitenciar din Italia

06 Jul 2021 2495

Oficial! Avocatul Tiberiu Bogdan Ionescu, din Baroul Constanţa, condamnat definitiv!

24 Jun 2021 3848

Dosar furat din Arhiva Civilă a Judecătoriei Constanța. Avocat condamnat în primă instanță. Ce a decis Înalta Curte

26 Apr 2021 2200

Radu Mazăre se află în Penitenciarul Jilava. Ce spune avocatul său, Mihai Hotca

07 Apr 2021 4270