Oficial, de la Consiliul Superior al Magistraturii Ce posturi de conducere sunt libere, în instanțele constănțene

  • Sunt vacante ambele funcții de vicepreședinte din cadrul Curții de Apel Constanța.
  • La nivelul județului Constanța, sunt disponibile funcții de președinte al Secției penale a Judecătoriei Constanța, vicepreședinte al Judecătoriei Medgidia și președinte al Judecătoriei Mangalia.
Consiliul Superior al Magistraturii a făcut publică lista posturilor de conducere vacante ori care urmează a fi eliberate în curând, în instanțele din raza Curții de Apel Constanța.
Potrivit datelor oficiale puse la dispoziție de Consiliul Superior al Magistraturii, la nivelul Curții de Apel Constanța sunt vacante ambele funcții de vicepreședinte din cadrul instanței.
Totodată, pentru Judecătoria Constanța este disponibilă funcția de președinte al Secției pentru cauze penale, în timp ce la Judecătoria Medgidia, este liberă funcția de vicepreședinte.
De asemenea, vacntă este și funcția de președinte al Judecătoriei Mangalia.
Pentru instanțele din județul Tulcea, aflate tot pe raza Curții de Apel Constanța, sunt vacante funcțiile de președinte al Tribunalului Tulcea și, respectiv, de președinți pentru Secția penală, dar și cea civilă și de contencios administrativ și fiscal ale instanței.
Pe lista posturilor de conducere vacante în instanțele dobrogene mai figurează funcțiile de președinte al Judecătoriilor Tulcea, Măcin și Babadag, dar și postul de vicepreședinte al Judecătoriei Tulcea.
 

Concursul, în desfășurare

În paralel, judecătorii dobrogeni sunt deja înscriși și parcurg probele concursului organizat pentru funcțiile de conducere.
În prezent, concursul a ajuns în etapa formulării contestațiilor la baremul de soluționare pentru testarea scrisă ce a avut loc în week-end-ul trecut.
Reamintim, în concurs s-au înscris magistrații Ecaterina Grigore, Gabriel Sandu Lefter, Mihaela Cristina Mocanu și Claudiu Iulian Răpeanu, toți din cadrul Curții de Apel Constanța, ce candidează pentru cele două funcții de vicepreședinte de la Curtea de Apel.
De asemenea, magistratul Luminița Niculache, de la Tribunalul Tulcea, s-a înscris în concurs pentru funcția de președinte al Tribunalului tulcean, iar magistrații Ciprian Gabriel Butaru, de la Judecătoria Constanța, și, respectiv, Monica Florentina Ghiol, de la Judecătoria Măcin, candidează pentru funcția de președinte al Judecătoriei Măcin.


Citește și:

Judecătorii constănțeni, la examen pentru funcțiile de conducere. Când își vor susține proiectele
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

3 ani de închisoare cu suspendare pentru Magdalena Neague, primarul comunei Bărăganu! Dosarul, la Curtea de Apel Constanța

27 Mar 2024 535

Decizie definitivă în procesul dintre o firmă din Constanța și Consiliul Local al orașului Eforie

27 Mar 2024 332

Constanța. Minorii acuzați că ar fi agresat sexual o copilă în curtea unui liceu, internați într-un centru educativ

26 Mar 2024 609

Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, așteptat azi la Curtea de Apel Constanța! Din motivarea deciziei de rejudecare – edilul nu a fost audiat în faza apelului

26 Mar 2024 2324

DIICOT acuză – trafic de droguri la Constanța! Iată cine sunt cei 10 cercetați de procurori

26 Mar 2024 1015

O firmă din Constanța dă în judecată Consiliul Local și Unitatea Administrativ Teritorială Limanu. Dosarul, pe rolul Curții de Apel

25 Mar 2024 496

Justiție Constanța Soluție definitivă în procesul dintre Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Dobrogea și două firme

25 Mar 2024 527

Raportul complet al activității Curții de Apel Constanța, în 2023! Două posturi de judecător ar putea fi transferate la Curte (DOCUMENT)

25 Mar 2024 548

Georgeta Tapangea are câștig de cauză într-unul din dosarele deschise Primăriei Constanța

25 Mar 2024 404

Achitare la Tribunalul Tulcea, într-un dosar al DNA Constanța! Vizat, „obiectivul turistic sat pescăresc tradițional“ (MINUTĂ)

24 Mar 2024 970

Baza sportivă de pe malul lacului Siutghiol, din Constanța, miza unui proces intentat de Clubul Sportiv Electrica Președinte Dumitru Frățilă face acuzații -„Nu ne putem desfășura activitatea!“

23 Mar 2024 1834

Curtea de Apel Constanța, final de proces în presupusul șantaj de la SOCEP! Când se va pronunța instanța definitiv

22 Mar 2024 641

DNA, „obligată“ să continue urmărirea penală în dosarul Spitalului Municipal Constanța! Acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat cu Victor Alexandru Ciobotaru, respins

19 Mar 2024 2736

Coral Impex SRL a câștigat la Curtea de Apel Constanța procesul cu Municipiul Constanța și Wasval SRL. Decizia este definitivă

18 Mar 2024 549

500.000 de euro! Afaceristul Dragoș Iulian Tudoran se adresează Curții Supreme pentru a primi daune pentru Dosarul Portul

17 Mar 2024 583