Oficial! Șase percheziții în Agigea și Mangalia. Doi tineri arestați. Alți patru sub control judiciar

  • Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au pus în aplicare șase mandate de percheziție domiciliară, în comuna Agigea și municipiul Mangalia.

În urma cercetărilor desfășurate într-un dosar penal, care vizează săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc, polițiștii de combatere a criminalității organizate au efectuat șase percheziții domiciliare.

Au fost vizate persoane bănuite că ar fi constituit un grup infracțional organizat, în luna ianuarie 2021, în scopul comercializării de cannabis, ecstasy și amfetamină, în județul Constanța.

În urma acțiunii, polițiștii au ridicat, în vederea indisponibilizării, cannabis, semințe cu THC, tulpini mărunțite de cannabis, 3 cântare de precizie, 2 grindere, 6 telefoane mobile, 320 de lei, un pistol cu gaze supus autorizării și 2 cartușe.

Procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat și o femeie, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de risc și mare risc.

Vineri, 04 iunie 2021, Tribunalul Constanța a decis arestarea preventivă a celor două persoane, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 04 iunie 2021 şi până la data de 03 iulie 2021 inclusiv.


Oficial:

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Abrudan Alex Daniel, în prezent deţinut în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Constanţa şi a inculpatei Anghel Andreea Cristina, în prezent deţinut în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Constanţa pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 04 iunie 2021 şi până la data de 03 iulie 2021 inclusiv. Respinge cererile formulate de inculpaţii Abrudan Alex Daniel şi Anghel Andreea Cristina de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cheltuielile judiciare reprezentând onorariu apărător din oficiu – avocat Beşe Lidia (pentru inculpata Anghel Andreea Cristina) în cuantum de 313 lei vor fi avansate din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi 04.06.2021 ora 12.30“.

Potrivit DIICOT, tot în prezenta cauză a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, față de patru persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de constituire a unui grup infracțional organizat, una dintre acestea fiind cercetată și pentru comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.


Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La activități au participat și jandarmi ai Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis” Constanța.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Închisoare cu executare pentru un fals procuror din Constanța!

Date din ancheta DIICOT
Povestea unui asistent medical din Veneția prins când vindea droguri pe o plajă din Constanța. A luat cu executare


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Percheziții în județul Constanța la Mangalia și Negru Vodă! Bărbați suspectați că ar fi adus ilegal arme din Bulgaria

23 Feb 2024 672

Zeci de percheziții în Mangalia Începe procesul într-un mega dosar DIICOT Constanța! Zeci de persoane trimise în judecată

06 Feb 2024 1374

Percheziții la Mangalia! Vizate persoane bănuite de operațiuni cu substanțe psihoactive (FOTO+VIDEO)

26 Sep 2023 1563

40 de percheziții în Mangalia! Ce au găsit mascații în casele suspecților. Pronunțare amânată

14 May 2023 1628

Percheziții în județul Constanța într-un dosar de cerșetorie și trafic de minori. Victimele, exploatate în municipiul Mangalia și stațiunile Neptun, Jupiter și Venus

11 Nov 2022 1522

70 de percheziții în Constanța, Eforie, Techirghiol, Tuzla și MangaliaÎncepe procesul într-unul dintre cele mai „grele“ dosare instrumentate de polițiștii BCCO Constanța

05 Sep 2022 15639

70 de percheziții în Constanța, Eforie, Techirghiol, Tuzla și Mangalia Tribunalul Constanța a anunțat data la care se va pronunța în dosarul „Omaha“

18 Aug 2022 8632

Procurorii DIICOT Constanța lansează „bomba“ la Mangalia! Proxenetism, camătă, șantaj, fals în înscrisuri sub semnătură privată și spălarea banilor

09 Aug 2022 6705

Bijuterii de 5 milioane de euro, confiscate în urma percheziţiilor de miercuri. Implicat, și proprietarul unui amanet din Mangalia (GALERIE FOTO)

26 May 2022 2372

Percheziții efectuate de polițiștii de investigare a criminalității economice la Mangalia

31 Mar 2022 1212

Ancheta nu s-a terminat Anticorupția, cu cereri la instanță, în Dosarul vaccinărilor false de la Mangalia (DOCUMENT)

14 Feb 2022 2899

Breaking News! Decizia Curții de Apel Suceava în dosarul vaccinărilor false de la Mangalia! Ce se întâmplă cu suspecții

24 Dec 2021 2667

Dosarul vaccinărilor false Suspecții din Mangalia află azi dacă vor fi eliberați din arest!

24 Dec 2021 1705

Dosarul vaccinărilor false de la Mangalia. Cine este „Ari“. S-au cerut măsuri preventive mai ușoare!

24 Dec 2021 3396

Percheziții DNA la Mangalia, cadre medicale reținute! Pe cine a arestat Tribunalul Suceava, pentru cine a respins propunerea

22 Dec 2021 1967