Justitie

Omar Hayssam a făcut solicitare de întrerupere a executării pedepsei din motive medicale. Instanța a amânat pronunțarea

Tribunalul Dâmboviţa a amânat, pentru 7 septembrie pronunţarea în cererea făcută de Omar Hayssam de întrerupere a executării pedepsei din motive medicale, informează Agerpres.ro
 

"Amână pronunţarea asupra cererilor formulate de către apărătorul condamnatului la data de 07.09.2018", a dispus Secţia Penală a Tribunalului Dâmboviţa în cauza în care Omar Hayssam a solicitat întreruperea executării pedepsei.

 
Potrivit portalului instanţelor de judecată, dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Dâmboviţa la data de 10 noiembrie 2017, în cauză fiind dispusă, chiar de la primul termen, efectuarea unei expertize medico-legale.
 
Omar Hayssam a fost condamnat de instanţele din România în mai multe dosare: 20 de ani de închisoare pentru răpirea jurnaliştilor români în Irak, 16 ani de închisoare în dosarul "Volvo Truck", trei ani de închisoare în dosarul "Foresta Nehoiu", doi ani de închisoare pentru trecerea frauduloasă a frontierei. Totodată, Hayssam a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la 24 de ani şi patru luni închisoare în dosarul "Manhattan", în care a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT pentru săvârşirea unor infracţiuni economice.
 
În 2006 el a fugit din România, fiind adus înapoi în ţară în anul 2013, pentru a-şi ispăşi pedeapsa cu închisoarea.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mustafa Tartousi va fi eliberat condiţionat din Penitenciarul Jilava. Ce pedeapsă a executat și pentru ce a fost condamnat

22 Jan 2019 245