Omor calificat la Tulcea! Detalii cu un puternic impact emoțional! Dosarul, judecat la Constanța.

 
  • Victima a fost atacată cu un cuţit tip macetă, cu dimensiunea totală de 39 cm.
  • Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea, arestarea preventivă sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil.
 
Judecătorii de Judecătorii de la Tribunalul Constanța au fost investiți să soluționeze în primă instanță dosarul unei crime din județul Tulcea!
 
Prin rechizitoriul nr. 240/P/16 august 2022 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea s-a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului, T.L., pentru comiterea infracțiunii de omor calificat.
 
În concret, prin actul de acuzare s-a reţinut că, la data de 30 martie 2022, în jurul orelor 21.30,  în timp ce se afla în locuinţa victimei, din județul Tulcea, pe fondul consumului de alcool, a unor puternice dorinţe de a începe o relaţie cu victima şi a unor puternice sentimente de posesivitate asupra aceleiaşi victime, după ce iniţial ascunsese într-unul din dormitoarele locuinţei un cuţit tip macetă, cu dimensiunea totală de 39 cm şi îşi procurase şi pregătise cabluri (de diferite dimensiuni) în vederea imobilizării victimei, imobilizare de altfel executată, inculpatul a atacat-o cu un cuţit, în urma atacului rezultând decesul acesteia.
 
S-a mai reţinut că în aceeaşi zi, în jurul orelor 13,00, cunoscând că victima avea să se întoarcă la locuinţa sa, inculpatul a mers la locuinţa acesteia, unde, intenţionând ascunderea unui cuţit tip macetă, cu dimensiunea totală de 39 cm, pe care îl procurase anterior şi pe care îl avea asupra sa, a pătruns fără drept şi fără consimţământ în interiorul locuinţei prin spargerea uşii de acces din spatele imobilului, iar între orele 14.00 – 21.30, inculpatul a ţinut la dispoziţia sa victima în interiorul dormitorului acesteia, iniţial limitându-i spre minim libertatea de mişcare, apoi imobilizând-o complet prin legarea de mâini şi de picioare.
 
Dosarul va fi soluționat de Tribunalul Constanța, ca urmare a unei decizii a Curții de Apel Constanța.
 
Sursa: portal instante de judecată și rejust.ro - https://www.rejust.ro/
 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea, arestarea preventivă sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Dependentă de TikTok și Youtube
Închisoare cu executare pentru o femeie din Constanța care se crede Sfânta Maria!

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Scene demne de „Final destination“, la Cogealac! Judecătorii din Constanța au dictat 70 de ani de închisoare. Pedepse definitive (VIDEO)

03 Apr 2024 1044

IPJ Tulcea Proiectul Prevenirea și combaterea crimei organizate și cooperarea Poliției prin centre transfrontaliere la frontiera România-Ucraina , la final

19 Dec 2023 767

Crimă, în județul Tulcea, descoperită după înmormântarea victimei! Suspectul principal, condamnat definitiv la Constanța

18 Dec 2023 1798

Omor calificat la Tulcea! Rechizitoriu demn de filmele cu detectivi. Sentință definitivă la Constanța. Daune reduse la jumătate

14 Nov 2023 2429

Imagini șocante surprinse de camerele de supraveghere în timpul crimei de la Tulcea (VIDEO)

19 Sep 2023 6895

Cei doi bărbați, suspectați că ar fi ucis în bătaie un tânăr de 17 ani la Tulcea, arestați preventiv pentru 30 de zile

19 Sep 2023 1198

Tragedie la Tulcea! Tânăr de 17 ani, ucis în bătaie. Mai multe lumânări, aprinse la locul crimei (VIDEO)

19 Sep 2023 6748

Curtea de Apel Constanța, învestită cu soluționarea unei înspăimântătoare crime din Slava Cercheză (Tulcea)

24 Aug 2023 2141

Caz șocant la Tulcea! S-au dictat zeci de ani de închisoare și sute de mii de euro daune morale

06 Aug 2023 2044

Interceptări Crima aproape perfectă de la Tulcea a ajuns la Curtea de Apel Constanța! „Ei vrea să închidă dosarul, da' n-are probe“

11 May 2023 1742

Șeful Combaterii Crimei Organizate Tulcea a câștigat concursul de adjunct al IPJ Tulcea!

30 Apr 2023 3512

„Să mă pupe în ... pe mine“ Caz rezolvat de procurorii din Tulcea, demn de filmele cu detectivi! Crimă descoperită după îngroparea cadavrului. Dosarul poate ajunge la Constanța

27 Apr 2023 8572

Scene ca-n „Final destination“, la Cogealac! Ce spune procurorul criminalist Zafer Sadîc (VIDEO)

23 Feb 2023 9983

Crimă la Cogealac! Mai multe persoane au fost trimise în judecată! (VIDEO)

04 Aug 2022 3026

Răfuială ca în filme! Un bărbat a murit, în urma scandalului pornit de la pepeni, la Cogealac (VIDEO)

22 Jun 2022 5105