Justitie

Patru bărbaţi au interzis în Cuza Vodă şi Mihail Kogălniceanu Crimă la discotecă. Zeci de ani de puşcărie. Sentinţa rămâne neschimbată

Patru persoane condamnate la ani grei de închisoare pentru crima de la discoteca din Cuza Vodă, din martie 2014, rămân cu pedepsele nemodificate.
 
Ieri, judecătorii din Curtea de Apel Constanţa le-au respins celor patru indivizi, ca inadmisibilă, contestaţia în anulare formulată împotriva deciziei penale prin intermediul căreia au fost condamnaţi definitiv. Reamintim că, pe lângă anii grei de detenţie, instanţa le-a interzis inculpaţilor dreptul de a se afla în localităţile Cuza Vodă şi Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa, precum şi dreptul de a se afla în localuri de alimentaţie publică în timpul programului de muzică, dans sau divertisment.
 
Conform procurorilor din Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, la data de 1 martie 2014, în jurul orei 23.00, victima a fost agresată violent prin aplicarea de numeroase lovituri cu obiecte vulnerante metalice şi cu cuţitul la nivelul întregului corp, aşa încât aceasta a suferit multiple leziuni care au dus la deces, cea mai gravă fiind o plagă tăiată-înţepată toracică transfixiantă ventriculară dreaptă. La scurt timp, procurorii au deschis un dosar penal şi au dispus încătuşarea mai multor persoane, care au şi fost trimise în judecată şi ulterior condamnate.
 
Pe data de 25 noiembrie 2015, Tribunalul Constanţa, prima instanţă învestită cu soluţionarea dosarului, a dispus schimbarea încadrării juridice a unor fapte reţinute în sarcina inculpaţilor. Ulterior, instanţa a dictat următoarele pedepse: Ş.C., suspectat de omor calificat, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi de instigare la distrugere - 14 ani, şapte luni şi 20 de zile de închisoare şi cinci ani interzicerea exercitării unor drepturi, printre care se află şi dreptul de a se afla în localităţile Cuza Vodă şi Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa, precum şi dreptul de a se afla în localuri de alimentaţie publică în timpul programului de muzică, dans sau divertisment.
 
Mai departe, I. C., bănuit de omor calificat, tulburare a ordinii şi liniştii publice, instigare la distrugere şi tentativă la omor calificat, a fost condamnat la 23 de ani şi opt luni de închisoare şi cinci ani interzicerea exercitării unor drepturi, printre care se află şi dreptul de a se afla în localităţile Cuza Vodă şi Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa, precum şi dreptul de a se afla în localuri de alimentaţie publică în timpul programului de muzică, dans sau divertisment.
 
D. C. a luat, pentru omor calificat şi tulburare a ordinii şi liniştii publice, 23 de ani şi şapte luni de închisoare şi cinci ani interzicerea exercitării unor drepturi, printre care se află şi dreptul de a se afla în localităţile Cuza Vodă şi Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa, precum şi dreptul de a se afla în localuri de alimentaţie publică în timpul programului de muzică, dans sau divertisment.
 
D. C. a fost condamnat, pentru omor calificat şi instigare la distrugere, la 15 ani şi zece luni de închisoare şi cinci ani interzicerea exercitării unor drepturi, printre care se află şi dreptul de a se afla în localităţile Cuza Vodă şi Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa, precum şi dreptul de a se afla în localuri de alimentaţie publică în timpul programului de muzică, dans sau divertisment.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Decizie cu greutate în Justiţia constănţeană Patru oameni nu mai au voie să calce în două comune. „Bonus“, şapte decenii de puşcărie

20 Feb 2017 1501

Opt persoane audiate în cazul crimei de la Cuza Vodă. Un bărbat a fost reţinut

03 Mar 2014 1407

Litoral TV Scene de groază în localitatea constănțeană Cuza-Vodă

02 Mar 2014 1781