Justitie

Patru procurori vor să plece din DNA şi din DIICOT

Consiliul Superior al Magistraturii va analiza în proxima şedinţă nota Direcţiei Resurse Umane şi Organizare privind cererea formulată de către Mădălina Scarlat privind încetarea activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie şi continuarea activităţii la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
 
Potrivit datelor oficiale, Mădălina Scarlat îşi poate continua activitatea atât în Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, în Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, cât şi într-unul dintre cele şase parchete de pe lângă judecătoriile de sector din Bucureşti.
 
De asemenea, CSM va analiza şi Nota Direcţiei Resurse Umane şi Organizare privind cererea formulată de procurorul Laurenţiu Marius Grecu de încetare a activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie şi revenire la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.
 
În continuare, Simona Enache a formulat o cerere de încetare a activităţii la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Sibiu şi continuare a activităţii la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu. Asta în timp ce Octavia Raluca Guş a formulat o solicitare de încetare a activităţii la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism şi revenire la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.