Justitie

Patru tineri din Constanța, trimiși la închisoare. Bunurile furate le ascundeau în cimitir

Trimiși în judecată de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, patru tineri, din municipiu, suspectați de furt, au fost condamnați definitiv.
 
Conform anchetatorilor, bunurile sustrase și fără valoare, în special documente, erau ascunse într-un cimitir din municipiu.
 
În primă instanță, Judecătoria Constanța a dispus condamnarea celor patru inculpați la pedepse cuprinse între un an și trei luni și patru ani și patru luni de închisoare cu executare. Pedepsele aplicate în primă instanță au fost menținute și de judecătorii Curții de Apel Constanța, hotărârea acestora fiind definitivă.
 
În rechizitoriul întocmit, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța arată că cei patru tineri acționau în grup pe raza municipiului Constanța, prin sustragerea unor bunuri din automobile.
 
Inculpații au fost interceptați telefonic și înregistrați ambiental, iar din procese-verbale de redare reiese că cei patru se încurajau reciproc să nu recunoască nimic din acuzațiile procurorilor. Mai mult decât atât, oamenii legii au găsit în timpul unei percheziții efectuate la unul dintre cei patru inculpați hainele cu care a fost îmbrăcat la momentul unei „lovituri“.
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Banc Furt calificat

24 Mar 2015 1010

Morminte din Ovidiu, distruse Iată ce au furat doi tineri din Cimitirul Vechi

15 Jan 2015 1061

Ion Bocai, din Constanţa, arestat pentru furturi din cimitirul din Treviso, Italia

10 Dec 2014 1851

A furat burlane şi bucăţi de acoperiş de pe capelele cimitirului din Trevisso Arestat în lipsă în Italia, Ion Bocai prins la Constanţa

09 Dec 2014 780

Doi localnici din Cernavodã sunt cercetaţi pentru cã au furat din cimitir

02 Aug 2012 1080

Doi localnici din Cernavodă sunt cercetaţi pentru că au furat din cimitir

01 Aug 2012 934