Percheziții Arestări în lipsă la Tribunalul Constanța

 
  • Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța au pus în aplicare 7 mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar de trafic de droguri de mare risc și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, fiind descoperite dispozitive folosite pentru porționarea, ambalarea și cântărirea drogurilor, 5 telefoane mobile, precum și bunuri cu valoare probatorie
 
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au pus în aplicare 7 mandate de percheziție domiciliară, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. Trei bărbați au fost reținuți.
 
La data de 21 martie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța au pus în aplicare 7 mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar de trafic de droguri de mare risc și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, fiind descoperite dispozitive folosite pentru porționarea, ambalarea și cântărirea drogurilor, 5 telefoane mobile, precum și bunuri cu valoare probatorie.
 
6 persoane, cu vârste cuprinse între 28 și 46 de ani, sunt cercetate pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, 3 dintre acestea fiind conduse la audieri.
 
În baza probatoriului administrat în cauză, procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Constanța au dispus reţinerea acestora, pentru 24 de ore,  fiind încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
În cauză au fost formulate propuneri de arestare preventivă, pentru 30 de zile, atât față de cele 3 persoane reținute, cât și pentru celelalte 3, care, la acest moment, se sustrag cercetărilor.
 
Primele trei persoane (A.D., A.I. și M.D.) au fost arestare preventiv de Tribunalul Constanța, decizia fiind contestată de inculpați la Curtea de Apel Constanța.
 
Ieri, Tribunalul Constanța a decis arestarea preventivă și a celorlați trei inculpați.
 
Oficial!

 

Admite propunerea formulată de DIICOT, Serviciul Teritorial Constanţa cu privire la inculpaţii D.I, M.N.şi V.M. Dispune arestarea preventivă a inculpatului D.I. pe o perioadă de 30 zile, cu începere de la data de punerii în executare a mandatului de arestare preventivă M.N. și V.M., pe o perioadă de 30 zile, cu începere de la data de punerii în executare a mandatelor de arestare preventivă. Dispune emiterea de îndată a mandatelor de arestare preventivă. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare.

 
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.
 

La activități au participat jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța.
 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea, arestarea preventivă sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Cinci ani cu executare!
Militar din Tulcea, condamnat definitiv la Constanța!

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Poliția Română Percheziții în mai multe orașe, inclusiv Constanța

30 Jun 2022 509

UPDATE – BRD Percheziții de amploare în Constanța, la administratorul unui fond de pensii privat (VIDEO)

30 Jun 2022 1353

Final de anchetă în cazul perchezițiilor din Constanța, în fosta cafenea a Simonei Halep. Dosarul, trimis în instanță!C

28 Jun 2022 1012

70 de percheziții în dosarul „Motorina“! Tribunalul Constanța a respins definitiv cele 11 propuneri de arestare!

08 Jun 2022 1908

Dosarul „Motorina“! Procurorii din Constanța solicită, în continuare, arestarea preventivă a 11 suspecți! Date din anchetă

03 Jun 2022 1485

Arestul IPJ Constanța și-a deschis larg porțile! Mai mulți șoferi, încătușați în dosarul „Motorina“

28 May 2022 4347

Percheziții în mai multe județe, printre care și Constanța. Vizați, suspecți de furt calificat

27 May 2022 827

Percheziții după scandalul dintr-un club din Mamaia. Cântărețul Bogdan Mocanu a fost înjunghiat. Doi suspecți au ajuns după gratii (GALERIE FOTO+VIDEO)

25 May 2022 1060

UPDATE. Constanța 11 persoane reținute și bunuri specifice desfășurării activității de prostituție ridicate, într-un dosar de proxenetism

12 May 2022 1106

Percheziții la Constanța și în alte șase județe din țară. Vizați, suspecți de proxenetism (VIDEO)

10 May 2022 1661

Percheziții și încătușări Tone de motorină furate de la nave aflate în portul Constanța Sud-Agigea (GALERIE FOTO)

09 May 2022 6134

Percheziții și la Constanța Profesori condamnaţi în dosarul concursului „Arhimede“, achitați

04 May 2022 1223

Trafic de droguri de risc și mare risc Cine a fost arestat în urma celor 42 de percheziții din Constanța!

30 Apr 2022 2489

DIICOT Trafic de droguri în Constanța. Peste 500 de comprimate de ecstasy, ridicate de polițiști (GALERIE FOTO)

29 Apr 2022 1182

Percheziții în Constanța Mandat de arestare menținut la Tribunalul București!

27 Apr 2022 1279