Percheziții în Călărași și în Constanța! Trei persoane încătușate



Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Călărași au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 3 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În cauză s-a reținut faptul că, începând cu luna aprilie 2021, inculpații au procurat și comercializat substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive către diverși consumatori de pe raza județului Constanța.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 38 de doze de cocaină, 305 pliculețe cu substanțe cu efect psihoactiv, un cântar electronic de precizie, un grinder și suma de 2.200 de lei.

În cursul zilei de astăzi, inculpații urmează să fie prezentați Tribunalului Călărași cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Călărași și IJJ Constanța.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Percheziții la Constanța! Vizați indivizi care ar fi practicat pornografie infantilă și trafic de minori (FOTO)

22 Mar 2023 1432

UPDATE. Vizaţi, şeful Poliţiei Judeţene şi adjunctul acestuia Descinderi DNA la sediul Poliţiei Timiş şi la Primăria Recaş

19 Jan 2015 2004

Percheziţii DIICOT la Constanţa, Bucureşti şi Giurgiu

26 Nov 2014 2102