Percheziții la Năvodari, într-un dosar de trafic de droguri! Prima condamnare

  • Dosarul a fost înregistrat la DIICOT - Serviciul Teritorial Constanța, iar din investigațiile efectuate în cauză a rezultat că mai multe persoane, care locuiau în orașul Năvodari, erau implicate în operațiuni ilegale cu droguri și produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Un tânăr, de 25 de ani, din Năvodari, a fost condamnat de Tribunalul Constanța la cinci ani şi nouă luni de închisoare cu executare, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc si de mare risc și efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Decizia Tribunalului Constanța a contestată la Curtea de Apel Constanța. Primul termen în apel a fost stabilit pentru data de 27 mai 2021.
 
Oricare va fi decizia Curții de Apel Constanța, aceasta va fi definitivă.  
 
Conform DIICOT, inculpatul este suspectat că, la data de 21 iulie 2020, a deținut, fără drept, în imobilul situat în Năvodari, în scopul punerii în circulație, cantitatea totală de 5,903 grame cannabis și 36 comprimate conținând ca substanță activă MDMA.
 
Totodată, s-a reținut că a deținut, fără drept, în imobilul situat în Năvodari, în scopul punerii în circulație, cantitatea totală de 22,9 grame MDMB-4en-PINACA, faptă care întrunește elementele constitutive ale infracțiunii de efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

A recunoscut


De precizat că inculpatul a solicitat judecarea sa în procedura recunoașterii vinovăției, cererea sa fiind admisă.
 
Dosarul a fost înregistrat la DIICOT - Serviciul Teritorial Constanța, iar din investigațiile efectuate în cauză a rezultat că mai multe persoane, care locuiau în orașul Năvodari, erau implicate în operațiuni ilegale cu droguri și produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Filaj

Pentru obținerea de date și informații, despre activitatea infracțională care făcea obiectul investigațiilor în această cauză, s-a solicitat judecătorului de drepturi și libertăți încuviințarea unor măsuri de supraveghere tehnică față de persoanele despre care exista bănuiala că erau implicate în operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, una dintre aceste persoane fiind inculpatul din prezenta cauză.
 

Verde pentru percheziție

 
În urma datelor si informațiilor obținute din investiqatiile efectuate, dar si din punerea în aplicare a măsurilor de supraveghere tehnică în dosar (...) s-a solicitat judecătorului de drepturi și libertăți, la data de 20.07.2020, încuviințarea efectuării unor percheziții domiciliare la adresele la care locuiau persoanele despre s-a conturat suspiciunea rezonabilă că erau într-adevăr implicate în operațiuni ilegale cu droguri și produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.
 
Citește și:
 

Percheziții în Constanța! Video
Un tânăr arestat preventiv. Alți doi arestați la domiciliu. Date din ancheta DIICOT


 
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Poliția RomânăBCCO Craiova - Trafic de droguri

12 Jun 2024 298

Acțiuni ale polițiștilor în școlile din municipiul Constanța. S-au dat amenzi

11 Jun 2024 501

Trafic de droguri la Constanța! Arestat după ce și-ar fi pus la dispoziţie, cu ştiinţă, locuinţa pentru consumul de droguri

10 Jun 2024 634

Zi plină pentru Vlad Pascu, judecat pentru tragedia de la 2 Mai! A dat declarații la Tribunalul București într-un dosar de trafic de droguri

06 Jun 2024 702

UPDATE! S-a emis mandat de arestare Percheziții în Constanța la persoane suspectate de trafic de droguri! (VIDEO)

06 Jun 2024 644

Poliția RomânăBCCO Craiova - Trafic de droguri

05 Jun 2024 325

Poliția RomânăBCCO București - trafic de droguri

05 Jun 2024 321

IPJ ClujArestat preventiv pentru trafic de droguri

03 Jun 2024 301

Droguri comercializate printr-o platformă de comunicare online! Cum acționau suspecții (GALERIE FOTO)

03 Jun 2024 770

Elev din Tulcea, reținut de DIICOT de Ziua Copilului, pentru trafic de droguri de risc

02 Jun 2024 614

Poliția Română 14 Kilograme de cocaină, în valoare de 1 milion de euro, descoperite de polițiști, în urma unei percheziții domiciliare (FOTO+VIDEO)

30 May 2024 658

Arestați la Constanța pentru trafic de droguri de mare risc (FOTO+VIDEO)

27 May 2024 823

România 30 de zile de arest pentru un șofer bulgar, prins de polițiștii de frontieră cu 40 kg de droguri, la Calafat

24 May 2024 443

Bărbat din Tulcea, cercetat pentru trafic de droguri de risc. Iată ce au constatat polițiștii (GALERIE FOTO)

24 May 2024 412

Poliția RomânăBCCO Timișoara - droguri

22 May 2024 341