Percheziții la Năvodari, într-un dosar de trafic de droguri! Prima condamnare

  • Dosarul a fost înregistrat la DIICOT - Serviciul Teritorial Constanța, iar din investigațiile efectuate în cauză a rezultat că mai multe persoane, care locuiau în orașul Năvodari, erau implicate în operațiuni ilegale cu droguri și produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Un tânăr, de 25 de ani, din Năvodari, a fost condamnat de Tribunalul Constanța la cinci ani şi nouă luni de închisoare cu executare, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc si de mare risc și efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Decizia Tribunalului Constanța a contestată la Curtea de Apel Constanța. Primul termen în apel a fost stabilit pentru data de 27 mai 2021.
 
Oricare va fi decizia Curții de Apel Constanța, aceasta va fi definitivă.  
 
Conform DIICOT, inculpatul este suspectat că, la data de 21 iulie 2020, a deținut, fără drept, în imobilul situat în Năvodari, în scopul punerii în circulație, cantitatea totală de 5,903 grame cannabis și 36 comprimate conținând ca substanță activă MDMA.
 
Totodată, s-a reținut că a deținut, fără drept, în imobilul situat în Năvodari, în scopul punerii în circulație, cantitatea totală de 22,9 grame MDMB-4en-PINACA, faptă care întrunește elementele constitutive ale infracțiunii de efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

A recunoscut


De precizat că inculpatul a solicitat judecarea sa în procedura recunoașterii vinovăției, cererea sa fiind admisă.
 
Dosarul a fost înregistrat la DIICOT - Serviciul Teritorial Constanța, iar din investigațiile efectuate în cauză a rezultat că mai multe persoane, care locuiau în orașul Năvodari, erau implicate în operațiuni ilegale cu droguri și produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Filaj

Pentru obținerea de date și informații, despre activitatea infracțională care făcea obiectul investigațiilor în această cauză, s-a solicitat judecătorului de drepturi și libertăți încuviințarea unor măsuri de supraveghere tehnică față de persoanele despre care exista bănuiala că erau implicate în operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, una dintre aceste persoane fiind inculpatul din prezenta cauză.
 

Verde pentru percheziție

 
În urma datelor si informațiilor obținute din investiqatiile efectuate, dar si din punerea în aplicare a măsurilor de supraveghere tehnică în dosar (...) s-a solicitat judecătorului de drepturi și libertăți, la data de 20.07.2020, încuviințarea efectuării unor percheziții domiciliare la adresele la care locuiau persoanele despre s-a conturat suspiciunea rezonabilă că erau într-adevăr implicate în operațiuni ilegale cu droguri și produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.
 
Citește și:
 

Percheziții în Constanța! Video
Un tânăr arestat preventiv. Alți doi arestați la domiciliu. Date din ancheta DIICOT


 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Acțiunea Blocada în județul Constanța! Doi bărbați, prinși cu substanțe interzise asupra lor la Valu lui Traian

14 Apr 2024 460

Poliția RomânăServiciul de Combaterea Criminalității Organizate Olt-Trafic de droguri

12 Apr 2024 314

Droguri vândute pentru sume între 120 și 450 de lei la Constanța! Doi suspecți au ajuns după gratii

11 Apr 2024 497

Bărbat suspectat de trafic de droguri, reținut la Constanța! Ce au găsit polițiștii și procurorii în locuința acestuia (GALERIE FOTO)

11 Apr 2024 481

Poliția RomânăBCCO Târgu Mureș - Percheziții pentru trafic de droguri

10 Apr 2024 345

Bărbat din Năvodari, condamnat pentru trafic internaţional de droguri de mare risc

10 Apr 2024 481

Trafic de droguri, la Constanța! Cinci bărbați, din Marea Britanie, condamnați la Tribunalul Constanța

10 Apr 2024 457

IPJ Constanța Sute de persoane verificate de polițiști, prin intermediul aplicației eDac (FOTO)

07 Apr 2024 442

Poliția Română - BCCO Bacău - Trafic de droguri de risc și mare risc

05 Apr 2024 344

Poliția Română - Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, acțiuni pentru trafic de droguri de mare risc și deținere, fără drept

05 Apr 2024 296

Poliția Română - BCCO Alba - Percheziții

05 Apr 2024 303

DIICOT Tulcea percheziție la penitenciar Droguri de mare risc sub forma unor hârtii impregnate.

03 Apr 2024 515

Cocaină Trafic de droguri de mare risc la Constanța! Procurorii fac mai multe percheziții

03 Apr 2024 603

DIICOT Constanța, una dintre cele mai puternice structuri anti-mafia din țară! Bilanț 2023 - mii de dosare de trafic de droguri, bunuri de peste 180.000 de euro indisponibilizate și două achitări (DOCUMENT)

02 Apr 2024 798

ZIUA LIVE Gabriel Ciobanu, candidatul Alianței pentru Agigea la primăria din comună – „Aducem în plus unitate în Agigea!” (VIDEO)

02 Apr 2024 659