Percheziții Polițiștii BCCO Constanța, acțiune fulger în Hunedoara și Suceava! Ședință importantă azi la tribunal (VIDEO)



 
  • Oamenii legii spun au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 120.000 de țigarete contrafăcute, 700 de kilograme de tutun mărunțit, 200.000 de ambalaje inscripționate, necesare în procesul de producție și un autovehicul de transport.
 
 
Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța au pus în aplicare 8 mandate de percheziție domiciliară, în județele Hunedoara și Suceava, fiind descoperită o fabrică de țigarete contrafăcute, care funcționa în afara antrepozitului fiscal.
 
Linia de producție a fost identificată în incinta unui depozit amenajat subteran, amplasat sub o hală, la domiciliul unuia dintre bănuiți.
 
Oamenii legii spun au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 120.000 de țigarete contrafăcute, 700 de kilograme de tutun mărunțit, 200.000 de ambalaje inscripționate, necesare în procesul de producție și un autovehicul de transport.
 
Din cercetări a reieșit că imobilul în care se afla fabrica era conectat, în mod clandestin, la rețeaua de energie electrică.
 
De asemenea, în interior, a fost descoperită o instalație de bruiaj pentru orice semnal electronic.
 
La finalizarea perchezițiilor, au fost puse în aplicare 4 mandate de aducere, fiind identificate și conduse la sediu, pentru audieri, 3 persoane.
 

Zilele trecute, poliâiștii au propus arestarea preventivă pentru 4 persoane, cu vârste cuprinse între 36 și 44 de ani, dintre care una în lipsă, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, producerea de produse accizabile, care intră sub incidența regimului de antrepozitare, în afara unui antrepozit fiscal autorizat de către autoritatea competentă, deținerea produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător, folosirea unei firme, embleme sau a unui ambalaj de natură să producă confuzie cu cele folosite legitim de alt comerciant și producerea în orice mod, importul, exportul, depozitarea, oferirea spre vânzare ori vânzarea unor mărfuri sau servicii purtând mențiuni false privind brevetele de invenții, brevetele pentru soiuri de plante, mărcile, indicațiile geografice, desenele ori modelele industriale, topografiile de produse semiconductoare, alte tipuri de proprietate intelectuală.
 
Ulterior, Tribunalul Constanța a decis arestarea preventivă a trei din cele patru persoane.

 
Oficial!
 

„Admite propunerea de arestare preventiva formulata de Parchetul de pe lângă ÎCCJ-DIICOT ST Constanta. Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: 1. Ursachi Adrian, 2.Sumandea Daniel-Răzvan şi 3.Sandu Dorin, pentru o perioada de 30 zile, de la data de 04.02.2022 la data de 05.03.2022, inclusiv. Respinge, ca nefondate cererile de luare a măsurii arestului la domiciliu/controlului judiciar formulate de cei trei inculpaţi prin apărători“.

 
Decizia a fost contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
Azi, 09 februarie 2022, va fi analizată cererea de arestare în  lipsă formulată pe numele celui de al patrulea bărbat cercetat în dosar, respectiv Chirică Vasile Gabriel .   
 
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, precum și de sprijinul B.C.C.O. Alba Iulia, I.P.J. Hunedoara, I.J.J. Hunedoara, G.J.M. Timișoara, E-Distribuție Banat, D.G.A.F. 5 Deva și Biroul Vamal Deva.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Acțiuni de amploare ale Poliției Române! 20 de percheziții în domeniile combaterii criminalității organizate, criminalității economice și investigațiilor criminale
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Scandal între doi bărbați, în Constanța! Unul dintre ei avea droguri asupra sa

12 Apr 2024 543

Ministerul Apărării vrea cimitir militar la Constanța, de 3000 de locuri, între Metro 2 și BCCO! Se caută firmă pentru întocmirea actelor (DOCUMENT)

11 Feb 2024 2235

Zeci de percheziții în Mangalia Începe procesul într-un mega dosar DIICOT Constanța! Zeci de persoane trimise în judecată

06 Feb 2024 1557

Poliția Română - Polițiștii BCCO Constanța au cercetat persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc

17 Nov 2023 642

Ionuț Mihai Răduță, imputernicit șef al al BCCO Constanța! CV, averea și interesele (DOCUMENTE)

09 Nov 2023 2609

Ionuț Mihai Răduță, de la Serviciul Investigații Criminale București, este de azi noul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța (SURSE)

08 Nov 2023 3982

Presupus dealer de droguri, prins de DIICOT Constanța! Acuzat că vindea și „cristal“ (FOTO)

12 Oct 2023 3524

Unul dintre cei mai cunoscuți ofițeri din Poliția Constanța iese la pensie! „Sper că m-am ridicat la înălțimea așteptărilor“

02 Oct 2023 2779

Flagrant „marca“ BCCO și euro falși la Constanța! Sentință definitivă

14 Jul 2023 4582

Iată cine a schimbat gardul BCCO Constanța și cine reabilitează Posturile de Poliție din Lipnița, Independența și Ostrov! (DOCUMENTE+FOTO)

14 Jun 2023 2357

IPJ Constanța renovează Arestul și Serviciul pentru Imigrari și schimbă gardul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate! Firmele câștigătoare

06 Jun 2023 1775

VIDEO Trafic internațional de droguri. BCCO Constanța a reținut un cetățean străin! Oficial

01 May 2023 1753

VIDEO Mega-dosar la DIICOT Constanța! Captură de 2,5 kilograme de droguri de mare risc

30 Apr 2023 2532

Minore obligate să se prostitueze în Năvodari și în Constanța! Șase persoane în arest

18 Apr 2023 1682

Serviciul Antidrog al BCCO Constanța a primit azi Placheta de onoare a Poliției Române (VIDEO)

24 Mar 2023 3140