Persoane lovite cu un topor în cap Tentativă la omor calificat în satul Dunăreni din județul Constanța. Începe procesulTribunalul Constanţa a dat undă verde pentru începerea judecății în dosarul în care trei persoane ar fi fost lovite cu un topor în cap, în satul Dunăreni, din luna ianuarie 2021.
 
În primă instanță, tribunalul a constatat legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală şi dispus începerea judecăţii cauzei privindu-i pe inculpaţii Nedelcu Nelu, Bucur Gabriel Tiberiu și Bucur Avram Ionuţ.
 
Decizia Tribunalului Constanța a fost contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
În cauză, procurorii vorbesc despre săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor simplu şi calificat, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.
 
Primul termen al contestațiilor a fost stabilit pentru data de 09 noiembrie 2021.
 
La data mediatizării cauzei, procurorii au arătat că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, la data de 17 ianuarie 2021, în jurul orelor 20:00, cei trei inculpaţi au amenințat și agresat mai multe persoane, inclusiv persoana vătămată M.J., în incinta unui bar din satul Dunăreni, judeţul Constanța, producând tulburarea ordinii și liniștii publice, acţiunea lor ilicită determinându-i pe clienții localului public să părăsească barul și impunând intervenția organelor de poliție.
 
„După o scurtă perioadă, dar în același context, în apropierea locuinţei persoanelor vătămate, cei trei inculpaţi au continuat să-l agreseze pe M.J., dar şi pe fiul şi concubina acestuia, M.A. și C.F. Astfel, inculpaţii B.G.T. și B.A.I. l-au lovit cu bâtele în cap și pe corp pe M.A., care a căzut inconștient la pământ, iar după câteva momente, dar în același context, N.N. i-a lovit cu toporul în cap, pe rând, pe M.J., M.A. și C.F. şi i-a doborât la sol. În urma loviturilor recepţionate, M.J. a suferit leziuni ce au necesitat 8-9 zile de îngrijiri medicale, C.F. a suferit leziuni ce au necesitat 15 zile de îngrijiri mediale, iar M.A. a suferit leziuni ce au necesitat circa 50 zile de îngrijiri mediale şi care i-au pus viața în primejdie“, se mai arată în ancheta procurorilor.
 

Prin manifesările de violenţă ale celor trei inculpaţi au fost tulburate ordinea şi liniştea publică în localitatea de la malul Dunării.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Foto cu rol ilustrativ.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Doi bărbați din Oltina, bănuiți de tentativă la omor calificat, aproape liberi. S-a constatat neregularitatea rechizitoriului

10 Jun 2021 1997

Cine a fost trimis în judecată Final de anchetă în dosarul persoanelor lovite cu un topor în cap, în satul Dunăreni

16 Apr 2021 1088

Când nervii preiau controlul volanului Pedeapsă grea pentru un tânăr șofer din Eforie. Condamnat pentru tentativă la omor deosebit de grav

18 Mar 2021 2766

Procurorii din Constanța anchetează o tentativă la omor calificat la Dunăreni. Arest prelungit pentru trei persoane

16 Feb 2021 674

Tentativă la omor calificat în satul Dunăreni. Trei persoane arestate cer să fie eliberate

26 Jan 2021 962

Detalii exclusive din ancheta procurorilor! Trei persoane lovite cu un topor în cap, în satul Dunăreni. Trei arestări. Oficial

22 Jan 2021 1172

Reținut pentru tentativă de omor calificat. Ce alte acuzații i se aduc

13 Nov 2020 798

Un tânăr șofer din Constanța va fi judecat pentru tentativă de omor calificat. Și-a folosit mașina ca pe o armă

22 Aug 2020 2298

Oficial! Autorul crimei de ieri, din Constanța, arestat preventiv (video)

27 Jun 2020 8578

Scandal într-un bar din Hârşova Condamnări cu suspendare pentru tentativă la omor calificat

25 Feb 2020 1262

O tânără de 17 ani, înjunghiată pe o stradă din Constanţa. Autorul, un recidivist proaspăt eliberat din penitenciar

07 Jan 2019 7117

Aniversare de coşmar! Înjunghiat de ziua sa. Un copil a fost condamnat

08 Aug 2018 1139

ÎCCJ. Bercea Mondial și fiul său, trimiși în judecată pentru tentativă de omor

14 Jun 2018 1066

O femeie eliberată recent din închisoare a fost reținută de procurori. Este suspectată că a atacat un bărbat pe stradă și l-a înjunghiat

22 Jan 2018 1463

Reținut pentru tentativă la omor calificat

11 Nov 2016 1641