Personal medical, amenințat cu cuțitul în Camera de Primiri Urgențe! Procesul, amânat la Constanța

  • Inculpatul a intrat în Camera de Primiri Urgențe sub influența băuturilor alcoolice, și fiind nemulțumit de îngrijirile pe care medicii le acordau unei rude internate în spital, a scos un cuțit a început să amenințe asistentele cât și pe medic.

Un tânăr, de 30 de ani, din Cernavodă, condamnat după ce a amenințat cu un cuțit un medic din Spitalul Cernavodă, chiar în Camera de Primiri Urgențe, este nemulțumit de pedeapsă.

Judecătoria Medgidia a decis condamnarea în primă instanță a inculpatului la un an de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de port fără drept de obiecte periculoase. Magistrații au dispus anularea suspendării sub supraveghere a unor pedepse aplicate în alte două dosare.

Într-un final, instanța a dispus condamnarea bărbatului la un an și 11 luni de închisoare cu executare.

Nemulțumit, inculpatul a contestat decizia Judecătoriei Medgidia la Curtea de Apel Constanța, instanță care ieri a decis amânarea cauzei pentru jumătatea lunii mai 2021.

Oricare va fi decizia Curții de Apel Constanța, aceasta va fi definitivă.
 

Date din anche

În actul de sesizare a instanței s-a reținut, în esență, că la finele lunii iulie 2019, lucrătorii Poliției Cernavodă au fost sesizați cu privire la faptul că la Spitalul Cernavodă se află o persoană de sex masculin care amenință medicii cu un cuțit.

Bărbatul a intrat în Spitalul Orășenesc Cernavodă, la camera de gardă, unde se afla tatăl său, cu niște probeleme de sănătate.

Deplasându-se la fața locului, lucrătorii de poliție l-au identificat pe apelant, care a declarat verbal că inculpatul a intrat în Camera de Primiri Urgențe sub influența băuturilor alcoolice, și fiind nemulțumit de îngrijirile pe care medicii le acordau unei rude internate în spital, a scos un cuțit a început să amenințe asistentele cât și pe el.


În scurt timp, inculpatul a fost depistat iar la vederea organelor de poliție a aruncat un cuțit din mână și s-a îndreptat fugind spre intrarea în barul. Aici, inculpatul a fost imobilizat.

În cauză a fost audiată în calitate de martor numita (...) care a declarat că în timp ce se afla la locul de muncă, fiind asistentă medicală în cadrul Spitalului Cernavodă, la camera de primiri urgențe, a fost adus (...) cu probleme medicale. În scurt timp a apărut și fiul acestuia, care se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a unor substanțe psihotrope.

În timp ce se acordau îngrijiri medicale tatălui inculpatului, cel în cauză s-a apropiat din spate de medicul de gardă și a pus mâinile pe umerii doctorului, spunându-i la ureche să îi facă bine tăticuțul.


Martora precizează că inculpatul avea asupra lui un cuțit pe care îl ținea în buzunarul drept de la pantaloni și știind că este o persoană periculoasă, a încercat să îi facă semn doctorului de gardă să nu îl agite.

Doctorul i-a solicitat inculpatului să părăsească incinta camerei astfel că acesta s-a îndepărtat de doctor și s-a deplasat în direcția tatălui său, căruia i-a zis să se facă bine că dacă nu se face bine, personalul medical o să aibă de suferit.


Citește și

Dosarul polițistului înjunghiat la Eforie nu se mai află la Parchetul Judecătoriei Constanța. Cine a preluat ancheta. Ultima solicitare
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În județul Constanța Infracțiuni rutiere, constatate de polițiști, în ultimele 24 de ore

04 Feb 2024 685

Spitalul Orășenesc Cernavodă angajează economiști. Selecția dosarelor începe din 9 februarie

25 Jan 2024 927

Pericol în trafic la Cernavodă! Un conducător auto băut, depistat de polițiști

30 Nov 2023 856

Angajări Constanța Spitalul Orășenesc Cernavodă angajează medici specialiști cardiologi, neurologi, chirurgi și pediatri (DOCUMENT)

16 Nov 2023 825

Stiri Constanța azi UPDATE. Accident rutier cu victime pe A2! Un microbuz cu pasageri, implicat

16 Oct 2023 2314

Șofer beat depistat în trafic la Cernavodă. Ce alcoolemie avea bărbatul

01 Jul 2023 1150

Județul Constanța Un bărbat din comuna Siliștea, prins băut la volan și fără permis

29 Jun 2023 817

Șoferi drogați, depistați în Cernavodă. Ce substanțe consumaseră

20 Jun 2023 995

Un copil și-a salvat mama sunând la 112! Tentativă la omor calificat în Cernavodă. Dosarul în apel

18 May 2023 2656

Imagini surprinse la locul accidentului de la Cernavodă! Cum arată mașina implicată în tragedie (GALERIE FOTO)

09 Apr 2023 6548

Un tânăr a murit și doi au fost răniți întru-un cumplit accident rutier petrecut la Cernavodă (GALERIE FOTO)

09 Apr 2023 3627

Spitalul orășenesc din Cernavodă va fi reabilitat prin PNRR

05 Feb 2023 1030

Un copil și-a salvat mama sunând la 112! Tentativă la omor calificat în Cernavodă! Începe procesul (VIDEO)

06 Oct 2022 4577

Un nou compartiment se înființează în Spitalul Orășenesc Cernavodă. Cine se ocupă de lucrări

02 Sep 2022 2224

Cernavodă! Cum s-a terminat ancheta în dosarul copilului care și-a salvat mama înjunghiată sunând la 112 (VIDEO)

16 Apr 2022 1761