Picioare în burtă și în testicule Judecătoria Constanța a amânat pentru a șapta oară pronunțarea în dosarul tinerei care ar fi lovit patru polițiști și trei agenți de securitate!

 
  • Un agent de securitate a fost prins pe picior gresit de tânăra luptătoare.
 
  • Bărbatul s-a ales cu o lovitură puternică în testicule.
 

Judecătoria Constanța a amânat pentru a șapta oară pronunțarea în dosarul în care o tânără, de 22 de ani, din Constanța, este acuzată că ar fi lovit patru polițiști și trei agenți de securitate!
 
Noul termen al pronunțării a fost stabilit pentru începutul lunii viitoare.
 
Oricare va fi decizia Judecătoriei Constanța, aceasta va putea fi contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
Cazul a făcut înconjurul țării!
 
În actul de sesizare a instanței, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa arată că inculpata, la data de 11.09.2020, în jurul orei 21:20, în timp ce se afla în incinta unui local din Constanţa, în urma unui conflict spontan cu persoana vătămată, a tras-o pe aceasta de păr, și a lovit-o cu pumnii și picioarele, totodată aruncând cu un pahar înspre persoana vătămată, aceasta fiind lovită cu paharul în zona capului.
 
În acest context, persoana vătămată a apăsat butonul de panică, iar după sosirea agenților de securitate, inculpata l-a mușcat de antebrațul stâng pe martorul U.C., l-a lovit cu piciorul în cap pe martorul C.N.V., iar pe martorul A.R.M. l-a lovit cu piciorul în testicule, toți trei agenți de securitate în cadrul unei societăţi private.
 
În acest timp, la fața locului au venit trei lucrători din cadrul Poliției Locale Constanța, iar în momentul în care s-a încercat imobilizarea inculpatei și ulterior imobilizării și încătușării, aceasta a zgâriat-o cu unghiile pe antebrațul stâng pe persoana vătămată R.A.M., polițist local, și a lovit-o totodată cu capul în zona pometelui stâng.
 

La fața locului a fost solicitată și intervenția unui echipaj de poliție națională care a ajutat la introducerea în autospeciala poliției locale a inculpatei, iar după conducerea la sediul Poliției Locale Constanța, în timp ce se aflau în interior aceasta a lovit-o cu piciorul în mână pe persoana vătămată U.V., polițist național.
 
Ulterior acestui eveniment, în timp ce se afla tot în interiorul sediului Poliției Locale Constanța, inculpata l-a lovit cu piciorul în zona abdomenului pe martorul M.G.C., polițist local, iar la scurt timp a lovit-o cu picioarele în zona membrelor inferioare pe martora C.O.R., polițist local.

 
La un moment dat, inculpata a fost condusă la sediul Secției 4 Poliție Constanța, ocazie cu care s-a solicitat și intervenția unui echipaj medical având în vedere starea de nervozitate și agitație excesivă a acesteia, existând suspiciunea că a consumat substanțe cu efect psihotrop.
 
În timp ce era introdusă în ambulanță și așezată pe targă, inculpata a lovit-o din nou cu picioarele în stomac și piept pe persoana vătămată U.V., polițist național.
 
De asemenea, pe tot parcursul derulării evenimentelor, inculpata a amenințat toate persoanele menționate anterior, le-a adresat injurii și cuvinte jignitoare și le-a scuipat.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Scene de groază în Piața Tomis III
Un polițist local din Constanța, lovit cu piciorul în piept! Prima condamnare

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Polițist din Constanța, înjunghiat! Procurorii anunță finalul anchetei

18 Oct 2021 3022

Polițist constănțean amenințat cu moartea! Începe procesul

05 Oct 2021 558

Scene de groază în Piața Tomis III Un polițist local din Constanța, lovit cu piciorul în piept! Prima condamnare

24 Sep 2021 2089

Final de anchetă în cazul ofiţerului de poliţie de la Techirghiol amenințat de un tânăr arestat la domiciliu

08 Sep 2021 1109

Tânărul acuzat că a înjunghiat un polițist din Constanța cere să fie eliberat

27 Aug 2021 1088

Un agent de poliţie din Constanţa, înjunghiat

26 Aug 2021 1449

Un ofiţer de poliţie din Techirghiol, amenințat cu moartea. Presupusul autor cere să fie eliberat

25 Aug 2021 720

Un ofiţer de poliţie din Techirghiol, ameninţat cu moartea de un cetățean arestat la domiciliu

19 Aug 2021 1523

Doi polițiști, agresați fizic în stația CF Constanța. Inculpatul, în arest preventiv

12 Aug 2021 759

Avocatul Adrian Gheorghiță dat afară din sediul Poliției Mamaia! Polițist condamnat. Motivare

05 Aug 2021 1674

243 lei daune materiale şi 5000 lei daune morale Polițistul constănțean mușcat de un bucureștean infectat cu HIV va fi despăgubit

07 Jul 2021 1160

Polițist din Constanța amenințat cu moartea! A amendat un bărbat pentru nepurtarea măștii de protecție. Ce au decis judecătorii

23 Jun 2021 1194

Plasat inițial în arest la domiciliu Bărbatul care a agresat doi polițiști din Constanța a fost arestat preventiv

04 Jun 2021 1108

Doi polițiști din Constanța, agresați fizic de un bărbat băut. Judecătorii decid azi libertatea individului

04 Jun 2021 777

Bucureșteanul infectat cu HIV care a mușcat un polițist din Constanța, nemulțumit de procurorul care participă la ședințele de judecată

01 Jun 2021 1367