Poliţist constănţean muşcat de deget în misiune! Închisoare cu suspendare pentru agresor

Trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, un bărbat acuzat de ultraj (victime fiind doi poliţişti) şi de tulburarea ordinii şi liniştii publice a fost condamnat, în primă instanţă, la un an, patru luni şi zece zile de închisoare cu suspendare. Instanţa a luat act că cei doi poliţişti nu s-au constituit părţi civile în dosarul cauzei.
 
Nemulţumiţi, procurorii au contestat decizia Judecătoriei Constanţa la Curtea de Apel Constanţa, instanţă care va lua o decizie definitivă. Primul termen în apelul cauzei a fost stabilit pentru data de 12 septembrie.
 
În actul de sesizare a instanţei, procurorii arată că, la începutul lunii mai 2016, poliţiştii din judeţul Constanţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat are un comportament deviant, provocând scandal.
 
Deplasându-se la faţa locului, patrula de poliţie, formată din agent-şef adjunct de poliţie şi un agent de poliţie locală, l-a identificat pe inculpat, care spunea lucruri fără sens şi îi înjura pe cei care treceau strada. La vederea echipajului de poliţie, inculpatul a devenit mai recalcitrant, context în care oamenii legii au încercat încătuşarea individului.
 
În timpul procedurii de încătuşare, inculpatul a devenit violent şi a încercat să-l muşte pe poliţist de pulpa piciorului stâng. Omul legii a reuşit să se salveze, însă, tot în timp ce se încerca încătuşarea inculpatului, acesta l-a muşcat pe poliţist de unul dintre degetele de la mâna stângă. Imediat, un bărbat care se afla în apropiere a luat o sticlă de sifon, după care i-a pulverizat apă în gura inculpatului, reuşind astfel să îi salveze degetul poliţistului.
 
În continuare, inculpatul s-a ridicat de la pământ şi a spart parbrizul şi geamul lateral stânga-faţă de la autospeciala de poliţie.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Polițist de la Rutiera Constanța, mușcat de deget, în misiune! Prima decizie a judecătorilor

24 May 2023 1055

Constanța. Un șofer a mușcat de deget un polițist de la Rutieră! Anunțul procurorilor

17 May 2023 2316

Polițist mușcat de gât până la sânge! Inculpatul a luat cu suspendare. Ce despăgubiri va primi omul legii

30 Nov 2020 1667

Constanţa. Poliţist muşcat în misiune. Inculpatul merge la puşcărie

27 Sep 2019 1702

Poliţist constănţean muşcat de deget în timpul unei misiuni

11 Jan 2019 1900

Poliţist muşcat în timpul unei misiuni. Judecătoria Constanţa va rejudeca dosarul

14 Nov 2018 1723

Un poliţist din Constanţa, muşcat de deget. Ieri s-a luat o decizie definitivă

11 Oct 2018 2183

Incredibil cum a fost salvat omul legii! Un poliţist din Constanţa, muşcat de degetul mijlociu al mâinii stângi

18 Jun 2018 2091

A muşcat un poliţist de deget Un bărbat din Siliştea, cercetat în stare de libertate

26 Jun 2014 2209