Polițist de la Transporturi, trimis în judecată. Este acuzat de divulgarea unor informații care nu sunt destinate publicității. S-a stabilit un nou termen

  • În 2011, într-un alt dosar, polițistul a fost trimis în judecată, alături de alți trei colegi într-un dosar penal privitor la furt de uree. În 2014, toți cei patru polițiști au fost achitați definitiv.


Judecătoria Constanța a stabilit un nou termen în dosarul polițistului Mirel C., lucrător în cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, a fost trimis în judecată pentru divulgarea unor informații care nu sunt destinate publicității.


Cauza se va afla în atenția magistraților pe data de 18 august, când va fi analizată măsura preventivă dispusă în cazul polițistului.


Polițistul a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, în stare de arest preventiv, la jumătatea lunii iunie.


Pe data de 26 iunie, Tribunalul Constanța a decis punerea în libertate a inculpatului și plasarea acestuia sub control judiciar.


Iată hotărârea magistraților!

 
„Înlocuieşte măsura arestului preventiv dispusă în cauză faţă de inculpatul (...), cu măsura controlului judiciar, pe o durată de 60 de zile, termen care se calculează de la data de 26.06.2020, potrivit art. 271 din Codul de procedură penală. Dispune punerea, de îndată, în libertate a inculpatului de sub puterea mandatului de arestare preventiva nr. 61/UP emis de Judecătoria Constanţa la data de 06.05.2020, dacă nu este reținut sau arestat în altă cauză. În baza art. 215 alin. 1 din Codul de procedură penală, pe timpul cât se află sub control judiciar, inculpatul (...) trebuie să respecte următoarele obligaţii: a) să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat; b) să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; c) să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea sa de către organul judiciar care a dispus măsura, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat. (...) Impune inculpatului şi următoarele obligaţii, pe durata controlului judiciar: a) să nu depăşeasca limita teritorială a judeţului Constanţa, decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar; b) să nu comunice cu martorii (...). Atrage atenţia inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care îi revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau cu măsura arestării preventive. În baza art. 215 alin. 4 din Codul de procedură penală, desemnează Poliţia Murfatlar, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, pentru supravegherea respectării de către inculpatul a obligaţiilor care îi revin pe durata controlului judiciar. Definitivă“.
 
În 2011, polițistul a fost trimis în judecată, alături de alți trei colegi într-un dosar penal privitor la furt de uree. În 2014, toți cei patru polițiști au fost achitați definitiv.Citește și


Oficial! Un polițist de la Transporturi Constanţa, trimis în judecată
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Polițist constănțean mușcat de un bucureștean infectat cu HIV. Ce s-a stabilit azi în instanță

24 Mar 2021 635

Trei ani cu suspendare pentru un polițist din Constanța! Decizia nu este definitivă

18 Feb 2021 1056

Oficial! Un polițist constănțean, mușcat de un bărbat infectat cu HIV. Ultima decizie a judecătorilor

10 Feb 2021 731

Polițist constănțean, mușcat de un bucureștean infectat cu HIV. Începe judecata!

05 Feb 2021 859

Polițist constănțean trimis în judecată pentru divulgarea unor informații care nu sunt destinate publicității. Urmează pronunțarea

04 Feb 2021 614

Bărbatul din București infectat cu HIV, care a mușcat un Polițist din Constanța, cere să fie eliberat

15 Jan 2021 1238

Echipaj SMURD bătut, polițiști loviți, amenințat ori chiar mușcați Retrospectiva infracțiunilor de ultraj la Constanța. Dosarele anului 2020

01 Jan 2021 1658

Polițist din Constanța, mușcat de un bărbat infectat cu HIV. Azi se decide libertatea inculpatului

18 Dec 2020 729

Acuzații oficiale Un polițist din Constanța a scăpat de controlul judiciar

08 Dec 2020 926

Final de anchetă în cazul polițistului din Constanța mușcat de un bărbat infectat cu HIV

02 Dec 2020 893

Răspuns negativ pentru bucureșteanul care a mușcat un polițist la Medgidia

10 Nov 2020 600

Polițiști din IPJ Constanța, acuzați de trafic de influenţă și de divulgarea unor informații secrete. Începe judecata

06 Nov 2020 1760

Polițist din Constanța, mușcat de un bărbat infectat cu HIV. Ce au decis azi judecătorii

03 Nov 2020 1035

Bărbatul infectat cu HIV, care a mușcat un polițist la Medgidia, află azi dacă va fi pus în libertate

03 Nov 2020 837

Un polițist din Constanța, trimis în judecată pentru divulgarea unor informații secrete. Azi, un nou termen

27 Oct 2020 1290