Polițist din Valu lui Traian, acuzat de luare de mită, menținut sub control judiciar

  • Polițistul este acuzat că, în perioada mai-septembrie 2019, polițistul ar fi pretins și primit de la un martor denunțător, în mai multe tranșe, suma totală de 6.000 de lei și bunuri (băuturi alcoolice și produse alimentare), pentru a-i soluționa favorabil un dosar penal ce viza fapte la regimul rutier.


Silviu Nicolae Grosu, agent de poliție din cadrul Postului de Poliție Valu lui Train, acuzat de luare de mită, rămâne sub control judiciar. Decizia a fost luată ieri de Tribunalul Constanța și poate fi contestată la Curtea de Apel Constanța.

„Constată legalitatea şi temeinicia măsurii controlului judiciar a inculpatului Grosu Silviu Nicolae. Menţine măsura controlului judiciar luat faţă de inculpatul Grosu Silviu Nicolae măsură ce urmează a fi verificată până la data de 29.04.2021. Respinge, ca nefondată, cererea de revocare a măsurii controlului judiciar formulată de către inculpat, prin apărătorul ales. Cu contestaţie“, potrivit minutei judecătorești.


Polițistul este acuzat că, în perioada mai-septembrie 2019, polițistul ar fi pretins și primit de la un martor denunțător, în mai multe tranșe, suma totală de 6.000 de lei și bunuri (băuturi alcoolice și produse alimentare), pentru a-i soluționa favorabil un dosar penal ce viza fapte la regimul rutier.

Mai precis, acesta a pretins și primit banii și bunurile în scopul îndeplinirii unor acte contrare calității sale de organ de cercetare penală (obținerea de acte publice contrafăcute sau audierea unui martor mincinos) și de a propune procurorului clasarea cauzei penale în care denunțătorul era cercetat pentru comiterea unei infracțiuni privind siguranța circulației rutiere.


Citește și

Accident mortal în Tomis Nord! Șoferul, condamnat inițial, a fost achitat definitiv

13 ani de închisoare pentru un fost polițist din Constanța. S-a formulat o contestaţie la executare (document)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Trei ani cu executare pentru un polițist din IPJ Constanța!

29 Mar 2023 6808

Un polițist din IPJ Constanța, acuzat de luare de mită, a scăpat de controlul judiciar

09 Feb 2022 1482

Agent de poliție din IPJ Constanța, menținut sub control judiciar

19 Nov 2021 1541

Un polițist din IPJ Constanța este acuzat de luare de mită. Începe procesul

21 Apr 2021 1882

Silviu Nicolae Grosu, din IPJ Constanța, acuzat de luare de mită. Ce decizii a luat Tribunalul

06 Jan 2021 3725

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 02 decembrie 2019

03 Dec 2019 2829