Polițiști luați în colimator de inspectorii de integritate! Averi nejustificate, reclamă ANI



Inspectorii de integritate au anunțat că s-a constat existența unor diferențe nejustificate între averea dobândită și veniturile realizate în cazul a patru polițiști din țară, printre acestea aflându-se și fostul șef al Inspectoratului de Poliție a Județului Constanța, cms. șef Constantin Dancu.

Fost șef al IPJ Constanța, cu peste 340.000 de lei avere nejustificată, acuză ANI! Ce spune comisarul șef Dancu (DOCUMENTE)

Iată informațiile transmise de Agenția Națională de Integritate cu privire la celelalte trei persoane cercetate.

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unor diferențe nejustificate între averea dobândită și veniturile realizate în cazul a 4 persoane prevăzute de Legea nr. 176/2010, după cum urmează:
 
DECEAN CIPRIAN,
 
Funcționar public cu statut special în cadrul Inspectoratului General al Poliției Române - Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia
    
AVERE NEJUSTIFICATĂ
 

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 111.593 Lei între averea dobândită și veniturile realizate de către DECEAN CIPRIAN, în perioada exercitării funcției publice.
 
Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Alba Iulia, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către  DECEAN CIPRIAN, în perioada exercitării funcției publice.

 
 
BUTUR GHEORGHE,
 
Funcționar public cu statut special – agent de poliție în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj – Poliția Mun. Gherla
    
AVERE NEJUSTIFICATĂ
 
Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 454.614Lei între averea dobândită și veniturile realizate de către BUTUR GHEORGHE, în perioada exercitării funcției publice.

Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Cluj, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către  BUTUR GHEORGHE, în perioada exercitării funcției publice.
 
LEFTER ION DOINEL,
 
Funcționar public în cadrul Poliției Locale Sector 2
 
    
AVERE NEJUSTIFICATĂ
 
Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 445.632,3 Lei între averea dobândită și veniturile realizate de către LEFTER ION DOINEL, în perioada exercitării funcției publice.

Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către  LEFTER ION DOINEL, în perioada exercitării funcției publice.
 
Agenția Națională de Integritate își exercită atribuțiile cu respectarea principiilor legalității, confidențialității, imparțialității, independenței operaționale, celerității, bunei administrări, precum și al dreptului la apărare.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tudor Hubati, adjunctul Zonei Libere Sulina, proces la Constanța cu inspectorii de integritate

27 Mar 2024 422

Declarații de avere Constanța Simona Grigorescu, șef birou la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

26 Mar 2024 486

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Titel Gagiu, director la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 666

Declarații de avere Constanța Dan Cristian Fugigiu, economist la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 632

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Horia-Sorin Corceanu, șef formație în cadrul ABADL (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 363

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui lui Paul Cononov, Director la ABADL (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 560

Elena Edith Dulica, economist la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

22 Mar 2024 577

Averea și interesele lui Constantin Fronoiu, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral (DOCUMENTE)

22 Mar 2024 448

Daniel Costencu, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral -SGA Tulcea, averea și interesele (DOCUMENTE)

19 Mar 2024 558

Declarații de avere Constanța Bristena Doxan, șef serviciu la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

18 Mar 2024 591

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui George Damcaliu, inginer la ABADL. Venit de peste 4.000 de euro din chirie (DOCUMENTE)

17 Mar 2024 770

Declarații de avere Constanța George Costea, inginer construcții hidrotehnice la ABADL, averea și interesele (DOCUMENTE)

16 Mar 2024 562

Declarații de Avere Averea și interesele lui Nicolae Dan Cionoi, șef formație la ABADL (DOCUMENTE)

15 Mar 2024 621

Declarații de avere Constanța Raluca Cojocaru, șef birou la ABADL, averea și interesele (DOCUMENTE)

13 Mar 2024 603

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui Enutu Lupu, inspector de specialitate la ABADL (DOCUMENTE)

12 Mar 2024 717