Povestea cumplită a unei femei din Costinești! Ce rugăciune i s-a cerut să spună când era înjunghiată. Condamnare definitivă

  • Autorul i-a cerut victimei să spună rugăciunea „Tatăl nostru”.
  • Inculpatul i-a și spus femeii că vrea să îi taie jugulara și a îndreptat cuțitul spre gâtul său.

Curtea de Apel Constanța a decis ieri condamnarea definitivă a unui bărbat (Răzvan D.), de 48 de ani, din Constanța, administratorul unei societăți comerciale, la cinci ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de omor. Decizia este definitivă.
 
Procurorii din Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța arată, în actul de sesizare a instanței, că, în dimineața zilei de 18 iunie 2019, în jurul orelor 02.00, în camera în care era găzduită la complexul de căsuțe din stațiunea Costinești, situat în apropierea lacului omonim și a clubului-discotecă „Max”, inculpatul Răzvan D., aflat sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive, a agresat-o, prin înjunghierea repetată cu un cuțit în zonele toracică anterioară, toracică posterioară și la mâna dreaptă, precum și prin lovirea cu pumnul în figură și la corp ori smulgerea părului de pe cap, pe persoana vătămată Mariana D., în vârstă de 62 de ani.
 
Din declarația persoanei vătămate rezultă că avea o relație normală ca vecini cu inculpatul, deși îl cunoștea pe acesta ca pe o fire violentă, mai ales atunci când se afla sub influența băuturilor alcoolice. În noaptea de 17/18 iunie 2019 s-a culcat puțin după miezul nopții, însă a fost trezită de bătăile în ușă ale inculpatului, care o ruga să sune la poliție, invocând că a fost împușcat, iar când persoana vătămată a deschis ușa, inculpatul a năvălit în interior și a început să îi adreseze injurii, să o facă nenorocită, satana, să îi reproșeze că ea și soțul ei vor să îl împuște și să îi spună că o va omorî, așa că i-a cerut să spună rugăciunea „Tatăl nostru”.
 
De asemenea, partea vătămată a mai precizat că, deși a încercat să-l liniștească, persoana vătămată nu a reușit, iar inculpatul a lovit-o cu cuțitul în zona pieptului și a doborât-o în grupul sanitar și că, acolo a tras-o de păr și a lovit-o cu pumnii peste tot corpul, mai mult în zona capului, repetându-i că va muri și cerându-i insistent să își spună rugăciunea. Atunci când persoana vătămată a încercat să îl dezarmeze sau să fugă, inculpatul a mai lovit-o de încă patru ori cu cuțitul în zonele toracelui anterior și posterior, însă, ulterior, a reușit să-l dezarmeze de cuțit pe agresor și a aruncat arma albă sub pat, pentru a nu mai putea fi scoasă de acolo, din spațiul îngust de dedesubt.
 
Persoana vătămată a precizat expres că dacă nu s-ar fi luptat cu inculpatul și nu s-ar fi apărat de multiplele lovituri de cuțit, cu siguranță ar fi fost ucisă, mai ales că la un moment dat inculpatul i-a și spus că vrea să îi taie jugulara și a îndreptat cuțitul spre gâtul său, însă ea a reușit să se apere cu mâna.
 
Citește și:
 
Crima care a șocat Constanța! Femeie înjunghiată în staţia de autobuz de la Delfinariu. Au trecut patru ani (galerie foto+video)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.